FEJETON: Mejdanová poezie
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Mejdanová poezie

12. 12. 2021

V šuplíku psacího stolu jsem našel svůj diář z roku 1976. Už nevím, proč jsem ho tenkrát nevyhodil, jak činím každým rokem kolem čtvrtého ledna, poté co do nového diáře přepíšu všechno, co jsem v roce skončeném prošvihl, zapomněl, nezvládl a proflákal.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Co se proti spiklo, že mi to uniklo? Inu, náš jazyk je stvořený k tvoření. A kdo láskou k němu hoří, tvoří.
Jana Porcalová
Pobavilo, ta čeština je prostě hravá.
Soňa Prachfeldová
Slovní hrátky pěkné, inu vždyť jsou české.
Eva Mužíková
Moje zdraví chrání rouška, od těch gum mne bolí ouška. Myslet stále na zdraví, to jednoho unaví.
Granda Nekonata
:-)
Jaroslav Kolín
Coby zavilý hádankář pomlaskávám a dovolím si přidat něco pro pány: Prostata je prosta taje.
Naděžda Špásová
Tak tohle je super, vaše mejdany byly asi hodně zábavné a záživné. "Pamatuju na to, kdy to stálo za to". Nic jiného jsem nevymyslela.
Jana Vargová
Čtu-li toto odpoledne, nálada se mi hned zvedne. A co další fejeton? Prosím, stejný čtivý tón.
Marie Magdalena Klosová
Teď už sem nahlédnu jen občas jako čtenářka, před 5 lety mě ještě "líbala Múza". Vaše rýmované vzpomínky na jistě povedený mejdan, jsou zábavné a milé. mm
Jan Zelenka
Parádní!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%