FOTO: rodinný archiv Marie Ženatové
Fotoreportáž: Retro Vánoce
10. 12. 2021Blíží se vánoce a my starší jsme většinou ve svém dětství museli moc snít a probouzet fantazii, abychom se odpoutali od všedního plnění povinností a mohli se alespoň někdy "vznést" do oblak.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
10.12.2021 17:35
Článek se mě moc líbil a velmi dobře četl. Také jsem se sestrou dostala krásnou mrkací panenku od tety, která byla sestrou mé maminky. Sama děti neměla, tak udělala radost nám, svým neteřím. Přeji Vám krásné Vánoce se svými nejmilejšími!
Elena Valeriánová
10.12.2021 17:04
Krásné a laskavé vzpomínky, jste nesmírně bohatá svými vzpomínkami i prožitým životem. Slova na závěr jsou velmi dobře zvolená, děkuji Vám a přeji radostné a klidné vánoční svátky a hodně zdraví.
Martina Růžičková
10.12.2021 15:51
Krásný vzpomínkový článek. Přeji kouzelné vánoce, spoustu pohodových dní a vycházek do přírody s foťáčkem.
Marie Měchurová
10.12.2021 15:11
Děkuju za Vaše vzpomínání na vánoční chvíle. Máme podobný osud. Taky jsem dostala pod stromeček panenku a na jaře mi ji někdo vzal z kočárku, který jsem nechala před domem. Byl z toho výprask. Potom už jsem vozila kočku, kterou jsem oblékala do oblečků a čepiček. Divím se, že držela. Hezky jsem si s Vámi zavzpomínala.
Marcela Kapounová
10.12.2021 14:33
Velmi hezká vzpomínka na mládí. A omluva za jednu hvězdičku. Nevím jak se mi to povedlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA