Cesta kocoura Pajdy
FOTO: autor

Cesta kocoura Pajdy

11. 12. 2021
domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Jurečková
Miluji kočičky a příběhy o nich, jsou to křehké bytosti. Pajda tajně nasedl do auta a odjel. Hlavně, že vše mělo šťastný konec!
Soňa Prachfeldová
Pajda vypadá jako náš Max a kdo by neměl rád kočky, ty to umí mnohokrát dokázat, což dokazuje i jízda autem.
Marie Faldynová
Černý pasažér! Jsou příběhy, na které je fantazie krátká!
Martina Růžičková
Moc hezký příběh. Díky :-)
Margita Melegova
Pajda si Vas vybral, podvedome jsem neco takoveho tusila, jemu i Vam preji za pekne vypraveni pohodovy predvanocni cas.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jsem kočkomilka, mám kocourka Piškota, kterého našla vnučka po Vánocích před 13 léty u popelnice a je to náš člen rodiny. Přeji Pajdovi hezký kočičí život a děkuji za povídání..
Hana Polednová
Bohumile, to je nádherný příběh. Zdravím Pajdu.
Jan Zelenka
Hezký příběh!
Jitka Hašková
Napadlo mě, že podobný případ měla Anička Potůčková s jedním štěnětem asi před 3 lety. Také jí říkali, že pořádně chodit nikdy nebude. Našla ale šikovného veterináře a také zvířecího fyzioterapeuta a s pomocí léků a cvičení se podařilo dát malou fenku dohromady a chodí a běhá normálně.
Marie Měchurová
Miluju kočky a příběhy o nich, které skončí dobře. Pozdravuju Pajdu!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%