Roku 2021, co nezapomenutelného jsi mi dal?
FOTO: Jana Vargová

Roku 2021, co nezapomenutelného jsi mi dal?

13. 12. 2021
Můj příběh Vánoční soutěžení 2021
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Hezky jste to napsala...humor v manželství moc důležitý :-))
Hana Polednová
K manželství patří humor a ten vy oba máte. Hezky popsány různé dialogy a přeji ještě hodně dalších úsměvných let na vašich tvářích. Já jsem to štěstí neměla, nebylo nám bohužel přáno. Prosmáli jsme se pouhých 41 let, letos bychom oslavili zlatou svatbu.
Alena Tollarová
Smích k životu patří a když si dovedeme vzájemně dělat drobné legrácky, je to fajn. Máme to s manželem podobně. Někdy si říkáme, že kdyby nás někdo slyšel, bude si myslet, že jsme se zbláznili, takže Vám rozumím. Přeji Vám ještě spoustu prosmátých let.
Irena Mertová
Hezký článek. Máte velké štěstí a hezký život . :-)
Soňa Prachfeldová
Julie přeji Vám ještě dalších nejméně 20 let společného života, okořeněného humorem a zdravím. Ve dvou se ten naložený životní vozík lépe táhne.
Jaroslava Handlová
Veselé manželství může být jedním velkým zážitkem nejen jednoho roku, ale třeba celého dvacetiletí. Ať vám to s veselou myslí vydrží i nadále.
Danka Rotyková
Líbí se mi ten nadhled, který mladším párům často chybí. Berou všechno až moc vážně.
Vladislava Dejmková
S úsměvem jde všechno líp. A také už se nemusíme brát tak vážně.
Zuzana Pivcová
Myslím, že pro mne je nejvýmluvnější ten úplný závěr. Nic víc není třeba dodat. :-D
Daniela Řeřichová
Humor je kořením života, přeji vám, ať máte stále důvod k úsměvu. Já jsem se se svým mužem prosmála 45 let.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%