Třetí povídka Vánoční - O skle a vodě
FOTO: wikipedia.org

Třetí povídka Vánoční - O skle a vodě

7. 12. 2021
povídka
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Na mě to působí jako bajka, kde většinou blafuje liška. Krokodýl myslel, že jaguára přechytračil, ale to se spletl, protože ten se nikdy nevzdává se. Díky :-)
Granda Nekonata
15.35 myslím, že je příběh právě o tom. Nelze ale opomenout moment, že Jaguár Krokodýla jen tak napadl... co si o tom myslíte? to jediné mi vrtá hlavou...
Granda Nekonata
děkuji všem za hezká slova
Jana Kollinová
Renato S, máte můj obdiv a současně poděkování za příjemný zážitek při čtení Vaší Třetí povídky vánoční.
Zuzana Pivcová
Být průhledný obvykle znamená být čistý, ryzí. Toho lze velmi snadno zneužít v pyšné domněnce, že toho dotyčného veskrz známe, nemůže nás ohrozit a už dopředu víme, jak na něj. Jenže nikdo se NIKDY a NIKÝM zcela zmanipulovat nedá, pokud si to nedovolí on sám. Velmi silně na mě zapůsobil obraz ptáků, dav, který čeká na svou kořist, lhostejné, z koho z obou soupeřů vzejde. To je pro mě odjakživa trpké poznání. Děkuji mnohokrát.
Dalibor Polanský
Aneb, nikdy si nemysli, že protivníka znáš opravdu dobře.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%