FOTO: wikipedia.org
Třetí povídka Vánoční - O skle a vodě
7. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
7.12.2021 20:08
Na mě to působí jako bajka, kde většinou blafuje liška. Krokodýl myslel, že jaguára přechytračil, ale to se spletl, protože ten se nikdy nevzdává se. Díky :-)
Granda Nekonata
7.12.2021 19:35
15.35 myslím, že je příběh právě o tom. Nelze ale opomenout moment, že Jaguár Krokodýla jen tak napadl... co si o tom myslíte? to jediné mi vrtá hlavou...
Jana Kollinová
7.12.2021 16:38
Renato S, máte můj obdiv a současně poděkování za příjemný zážitek při čtení Vaší Třetí povídky vánoční.
Zuzana Pivcová
7.12.2021 15:35
Být průhledný obvykle znamená být čistý, ryzí. Toho lze velmi snadno zneužít v pyšné domněnce, že toho dotyčného veskrz známe, nemůže nás ohrozit a už dopředu víme, jak na něj. Jenže nikdo se NIKDY a NIKÝM zcela zmanipulovat nedá, pokud si to nedovolí on sám. Velmi silně na mě zapůsobil obraz ptáků, dav, který čeká na svou kořist, lhostejné, z koho z obou soupeřů vzejde. To je pro mě odjakživa trpké poznání. Děkuji mnohokrát.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA