Ilustrační foto: Ingimage
Psstt! Posloucháme. Kouzlu audioknih podléhá čím dál více lidí
9. 12. 2021
Klasické staré romány jsou čím dál častěji namlouvány do zvukové podoby. Když uspěje na trhu nová kniha, vydavatelství hned připravuje její audio variantu. Hlad po poslechu knih sílí. Lidé, kteří mnohdy neměli čas nebo chuť číst, přicházejí díky audioknihám čtení na chuť.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
23.12.2021 13:49
Jo už jsem si to našel, jak se přesně ty knihy jmenují: Stoletý stařík který vylezl z okna a zmizel; Babičky: Mrtvý kuchař; Tady byla Britt-Marie.
Karel Hyndrák
23.12.2021 12:51
Půjčujte si CD v knihovně, např. Toulky českou minulostí, nebo severské knihy Stoletý stařík, Mrtvý kuchař, anebo vrchol Britt Marie.
Vlasta Ledlová
9.12.2021 12:45
Audioknihy poslouchám při mých samotářských procházkách. Sluchátka do uší, pěkný příběh a nachozené kilometry přinášejí společně zdraví i zábavu. A stíhám i pozorovat krásu a zajímavosti míst, kterými procházím.
Olga Štolbová
9.12.2021 10:45
Ano, chválím. Moje oči nejsou úplně v pořádku a audioknihy jsou pro mne obrovský dar. Už jsem poprosila i Ježíška o něco nového k poslouchání. Naše obecní knihovna též nabízí audioknihy k půjčení, zatím jsem to nevyužila, ale po Novém roce tam určitě zajdu.♥
Jana Kollinová
9.12.2021 09:52
V posledních pár letech rovněž upřednostňuji audioknihy. Nenamáhám oči a při poslechu mi i méně oblíbené domácí práce utečou "jako voda." :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA