Ilustrace: Marie Měchurová
Kočičí pohádka
6. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
6.12.2021 15:49
To je pro mě roztomilá pohádka, už proto, že je kočičí. Maruško, kdysi jsem také napsala dvě kočičí pohádky, jednu jsem tu dokonce před několika lety zveřejnila a ta druhá měla také souvislost s myškami, na které kocour vyzrál. Děkuji.
Marie Měchurová
6.12.2021 14:18
Eleno, oni se mi ti naši kocouři pletou. Už to asi neopravím. Je vidět, že jsi pozorná čtenářka.
Zdenka Soukupová
6.12.2021 14:10
To se to vnoučátkům usíná, když jim babička píše takové krásné pohádky... Maruško, ☺☺☺
Jitka Hašková
6.12.2021 14:09
Elena má pravdu, ale vůbec jsem si toho nevšimla, dosadila jsem si automaticky správné jméno. Aspoň je vidět, že to není odnikud opsané.
Jitka Hašková
6.12.2021 14:05
Moc hezká pohádka. nejsem moc na pohádky, ale tahle se mi opravdu líbí. Díky.
Elena Valeriánová
6.12.2021 14:01
Pěkná milá pohádka s krásným obrázkem. Četla jsem pozorně a možná proto se mi zdá, že Mikeš se dvakrát zaměnil za Kryšpína. (Třetí a pátý odstavec)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA