Ilustrační foto: Pexels
Jednoduchá elegance je styl, který sluší dámám vyššího věku
13. 12. 2021
Pod pojmem elegance si už dávno nemusíme představovat dámu v úzké sukni a na vysokých podpatcích. Ale ani usedlou babičku s trvalou a v kostýmku, na kterém je jasně vidět, že je mu více než čtyřicet let. Elegantní může být i žena v kalhotách a pohodlných botách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Dostal
4.1.2022 17:21
:-) Nejen Hitler byl géniem průměrnosti, tenhle článek má podobnou vizitku nebývalou čteností, až se bojím, že někdo někde furt kliká... :-) :-)
Soňa Prachfeldová
17.12.2021 06:49
Mě je jedno, co nosí druhý, sama nosím to, co si myslím že mi sedi a cítím se v tom dobře.
Eva Mužíková
16.12.2021 12:51
I mně se dáma na fotce č.4 nelíbí. To chce opravdu kus odvahy. Já si ráda všímám při svých cestách do města vkusně oblečených žen. Někdy je i oslovím a dovolím si jim říci, že obdivuji jejich vkus. Vždy se setkám s velmi milými reakcemi a poděkováním. Naposledy v pondělí v MHD, paní okolo sedmdesáti let měla šedý klobouk, šedý kabát a černé kalhoty. Doplněno jemně oranžovou šálou, kabelou a botami na širokém podpatku, vše stejné barvy.
Dana Procházková
14.12.2021 17:55
Ověšena takovýmto železářstvím bych mezi lidi nikdy nešla. Je to nevkus.
Jana Kollinová
14.12.2021 14:25
Souhlasím s tím, že je lepší volit kvalitní materiály a přemýšlet nad kombinovatelností jednotlivých kousků. Někdy stačí jen nový stylový doplněk, který je právě IN, není finančně náročný a máme vystaráno do příští sezóny. :-)))
Dana Hošková
14.12.2021 08:41
Vážně je na obrázku 4 jednoduchá elegance? Řekla bych, že je to spíše strašidlo.
Dana Divišová
13.12.2021 16:04
Tak 3 a 4 bych neoblékla, jinak OK, jen ty brýle dle mého vkusu některé hyzdí.
Danka Rotyková
13.12.2021 13:50
Kéž bych měla tu trpělivost se pokaždé tak upravit. Jednou za čas mne to i baví, ale každý den by to pro mne nebylo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA