Jednoduchá elegance je styl, který sluší dámám vyššího věku
Ilustrační foto: Pexels

Jednoduchá elegance je styl, který sluší dámám vyššího věku

13. 12. 2021

Pod pojmem elegance si už dávno nemusíme představovat dámu v úzké sukni a na vysokých podpatcích. Ale ani usedlou babičku s trvalou a v kostýmku, na kterém je jasně vidět, že je mu více než čtyřicet let. Elegantní může být i žena v kalhotách a pohodlných botách.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Dostal
:-) Nejen Hitler byl géniem průměrnosti, tenhle článek má podobnou vizitku nebývalou čteností, až se bojím, že někdo někde furt kliká... :-) :-)
Martin Vrba
Líbí se mi oblečení v pořadí 2, 8, 4.
Soňa Prachfeldová
Mě je jedno, co nosí druhý, sama nosím to, co si myslím že mi sedi a cítím se v tom dobře.
Eva Mužíková
I mně se dáma na fotce č.4 nelíbí. To chce opravdu kus odvahy. Já si ráda všímám při svých cestách do města vkusně oblečených žen. Někdy je i oslovím a dovolím si jim říci, že obdivuji jejich vkus. Vždy se setkám s velmi milými reakcemi a poděkováním. Naposledy v pondělí v MHD, paní okolo sedmdesáti let měla šedý klobouk, šedý kabát a černé kalhoty. Doplněno jemně oranžovou šálou, kabelou a botami na širokém podpatku, vše stejné barvy.
Dana Procházková
Ověšena takovýmto železářstvím bych mezi lidi nikdy nešla. Je to nevkus.
Jana Kollinová
Souhlasím s tím, že je lepší volit kvalitní materiály a přemýšlet nad kombinovatelností jednotlivých kousků. Někdy stačí jen nový stylový doplněk, který je právě IN, není finančně náročný a máme vystaráno do příští sezóny. :-)))
Dana Hošková
Vážně je na obrázku 4 jednoduchá elegance? Řekla bych, že je to spíše strašidlo.
Dana Divišová
Tak 3 a 4 bych neoblékla, jinak OK, jen ty brýle dle mého vkusu některé hyzdí.
Danka Rotyková
Kéž bych měla tu trpělivost se pokaždé tak upravit. Jednou za čas mne to i baví, ale každý den by to pro mne nebylo.
Granda Nekonata
pro jaký věk je to, paní Hofmanová, podle zdrojů určeno? díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%