FEJETON: Požaduji emancipaci fotbalu!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Požaduji emancipaci fotbalu!

5. 12. 2021

Spousta člověčích samiček si to nemyslí, ale v nás člověčích samečcích sídlí něžné a citlivé dušičky. Za ostře řezanými mužnými tvářemi, štíhlými svalnatými těly a drsnými pohledy ocelově šedých očí skrýváme hebká nitra bezbranných králíčků.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Bezva článek, už jsem se dlouho tak nepobavila. Umíte se skvělým humorem napsat vlastní sebekritiku / to myslím jako mužů všeobecně/. Ty kabelky vám velkomyslně / jako žena/ odpouštím.
Naděžda Špásová
S fotbalem jsem žila od malička, otec byl totiž brankář ve vesnickém fotbalovém týmu. Vždycky to skončilo v hospodě a doma opileckým chováním. Od té doby nemám tento sport ráda a naštěstí k němu neinklinuje ani manžel. Fejeton je dobře napsaný, ale tentokrát mě neoslovil.
Jana Kollinová
Opět skvělý nedělní fejeton. Fotbal není mojí parketou, ale po podrobném prostudování autorovy úvodní ilustrace uvažuji o začlenění do diváckého sektoru, ale váhám, zda mezi škrtiče nebo nálevníky. A požaduji na autorovi emancipaci v diváckých řadách!!! Článek považuji za diskriminující! :-))
Danka Rotyková
Skvěle napsané. Ač fotbalu moc nerozumím, prožila jsem s ním celé pohodové manželství. Manžel i syn měli fotbal snad v krvi, já toho využila a všichni byli spokojeni. Kluci byli na fotbale a já měla čas na domácnost a pro sebe. Fotbal byl i nejlevnějším způsobem, jak dobře vychovat mládež a držet ji daleko od cigaret a drog. Takže ať hrají nohama nebo třeba i ušima, ať se staví na hlavu - hlavně že je to baví a v mládí vybijí energii. Co by dnes za to někteří rodiče dali. Ať žije fotbal!
Jan Zelenka
Velmi originální pohled na chlapskou duši, který s autorem rád sdílím. Také se občas rád dívám na fotbal a pochopitelně bych vše, co tam ti mládenci předvádějí, dělal lépe. Akorát mě mrzí, že se na ten, či onen fotbal mohu dívat jen sám. Ve čtení vašich fejetonů se ale určitě polepším.
Dana Puchalská
Mně se dnešní fejeton líbí. A děkuju za něj. :-D
Miloslava Richterová
Pěkné čtení :-)) jen mě taky napadlo, že ne každý to tak má..
Marie Faldynová
chléb ä hry a od lidí je pokoj, mají ty správné starosti. Taky bych peníze investované do vrcholového sportu dala tělesně postiženým a jejich rodinám, ti podávají špičkové výkony, o kterých se nám ani nezdá.
Antonín Nebuželský
Když jste to načal, pane Jaroslave, tak já tomu taky moc nedám, už to je totiž jen výdělečná činnost, ta radost je pryč. A když jsem ve zprávách viděl nějaké záběry, tak to byla nějaká africká liga. Je mi líto ale kde jsou ty časy...
Antonín Nebuželský
Závidím vám ty kamarády v restauračním zařízení. Ne všude jsou tam ti správní hoši. Moji kamarádi se scházeli v parku. A když občas někdo poznamená:"vás tady dřív bylo, kde jsou všichni", říká můj víceméně jediný kamarád "zaskočim na hřbitov a vezmu sem ty urny"... Tak ti už fandí nahoře. Jo, a my co jsme zbyli, chodíme, aby nám to ještě dlouho vydrželo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%