Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
21.1.2022 00:08
Nádherné fotky, pohádková příroda. Vždy jsem měla hory ráda . jejich mohutnost . hrdost a věčnost. Pokud jsem mohla, ráda jsem po nich chodila/ ne lezla, na to jsem se nikdy neodvážila/ ale procházky v nich byly nádherné.
Jan Zelenka
6.1.2022 20:05
Blanko, nádherné fotky. Mám krásné zážitky z mých tří cest do rakouských Alp. A bylo tam levněji, než v Krkonoších. Teď o tom vydávám knihu.
VANDA Blaškovič
11.12.2021 19:58
Blanko, tak toto jsou HORY podle mého gusta. Jako bych tam byla! Nádherně fotíš. Děkuji Ti a přeji zdravíčko a klidné Vánoce. Vanda
Anna Čípová
9.12.2021 19:47
Blanko, to jsou úžasné fotky. Tvému cestování přeji zdar a k tomu i dobré světlo.
Elena Valeriánová
8.12.2021 20:30
Blanko, já mám hory ráda spíše v letě, nelyžuji, jsem na sportování nemehlo. Ale turistiku mám ráda, pěkně svým tempem a třeba na celý den. Ale projít se v zimě po horách prostřednictvím tvých krásných fotek byl nádherný zážitek.
Eva Mužíková
7.12.2021 19:58
To je opravdu nádhera. Vidět vše na vlastní oči, to musel být zážitek.
Soňa Prachfeldová
7.12.2021 06:36
Nádherné fotky Blanko. Chodit po horách je úžasné. Také jsem něco málo pochopila venku , ale více doma. Tak ať ti to děvče pěkně šlape :-)
Blanka Lazarová
6.12.2021 22:49
Jsem ráda, že jsem vaše oči potěšila. A jen tak mimochodem, v našich horách je taky moc hezky. Jen nemám tak pěkné fotky. Ale určitě se polepším, protože teď budu víc cestovat po Česku. A nejen z důvodu koronaviru.
Eliška Murasová
6.12.2021 21:31
Blanko, to jsou parádní fotky! Matterhorn a i některá místa jsem viděla na vlastní oči. Díky Tvému článku jsem si povzpomínala na dobu, kdy nohy více vydržely. Moc Ti děkuju.
Irena Drob
6.12.2021 20:43
Krásné fotky, které mi připomněly moje zážitky z lyžování převážně na Moravě, v zahraničí jsem byla jen párkrát, ale stálo to za to.
Načíst starší příspěvky