Ilustrace: Pixabay
Literární koutek č. 7 - Jak napsat zajímavě Tip na výlet
3. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
3.1.2022 09:35
Ano, správné uvedení skutečné vzdálenosti a náročnost, ev. převýšení jsou velmi důležité. Letos se nám na dovolené na Tenerife stalo, že byla uvedena vzdálenost 3 km (asi vzdušnou čarou) a nakonec jsem šli nebo spíš lezli cca 16 km s převýšením 1.200 metrů nahoru a 1.200 metrů dolu, no přežili jsme to a stihli se vrátit před setměním :-))
Libuše Křapová
12.12.2021 15:38
Pane Vrbo, já jsem se ve vašem příspěvku ztratila. Prosím, upřesněte pro mne, vůči komu se vymezíte ve svém budoucím článku s negativní reklamou? Bude to J. Z. nebo televize? Omlouvám se, to není z mé strany snaha o posměch, smát se můžete vy mně, že jsem to nepochopila
Hana Šimková
12.12.2021 15:05
Pane Vrba, jsem ráda, že Vás v tom žaludku hodně tlačím. S kým pak si broučku budete tak hezky povídat beze mne. Vy jste mnou tak posedlý, že se to vymyká normálnosti.
Martin Vrba
8.12.2021 18:43
Tak jsem sem zavítal „na doporučení“ paní Šimkové, protože až si to prý přečtu, že prý žádnou nabídku na výlet nikdy nenapíšu a přestanu do ÍČKA úplně psát, protože to nezvládnu podle těch pokynů. Vůbec nechápu, co tu paní Šimkovou zase tak vydráždilo, že se s námi zase loučí. Já bych se jen vyjádřil ke zvláštní formě pozvání na výlet nebo na jakoukoli akci, třeba na výstavu obrazů, na srazu modelářů, na módní přehlídku, atd. A to pozvánku v televizi, tedy kdyby nás někdo z redaktorů sledoval. :) Často se stává, že udělají pěknou pozvánku na nějakou akci, ten šot ale my diváci zachytíme až někde od prostředka a řekneme si, tam bych se šel podívat, ale oni neudělají to nejdůležitější, nezopakují na závěr ta nejdůležitější fakta, kde a kdy se ta akce koná. Každý jsme jiný, někoho něco utlumí, někoho to samé vydráždí k rozvodu s ÍČKEM (paní Šimkovou) a já jsem se rozhodl po svátcích někdy napsat vyprávění, jak nemá vypadat pozvánka a pak i dovolená na téma: „Národní Parky a přírodní krásy Chorvatska“. A tak to dělám v životě vždy, každý, aniž by to tušil, mne dokáže inspirovat k něčemu dobrému, aniž by o tom sám věděl a usiloval o to. :) Proto dávám většinou všem přispívatelům v ÍČKU plný počet hvězd. V tomto případě to tedy byla paradoxně paní Šimková a ne pan Zelenka, která mne inspirovala. Ona mu udělala tu negativní reklamu a tak nadplán nás seznámila, jak se taková negativní reklama dělá, kterou pan Zelenka ve svém repertoáru „Literárního koutku“ ještě neměl. :)
Zuzana Pivcová
3.12.2021 19:00
Váš návod na tip považuji za výborný. Ten, kdo výlet doporučuje, by měl být s lokalitou po všech stránkách co nejlépe obeznámen. To nemají ani některé cestovní kanceláře. Děkuji.
Jan Zelenka
3.12.2021 13:06
Paní Kosťunová, pravidla máme odjakživa k tomu, aby se porušovala. Už po kolikáté píši, že tyto články jsou pouze návodem pro ty méně znalé. Ať si píše každý, jak chce!!!! Tip na výlet není žádný ustálený literární žánr. Píši to proto, aby ten, kdo nějaký výlet píše, a psaní není přímo jeho hobby, mohl učinit svůj článek zajímavějším. A návodem k návštěvě někoho jiného.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA