Ilustrační foto: Pixabay
Dobrá rada nad zlato
2. 12. 2021Sněží. Jako vždy jsem trochu zaspala, ale už mám přezuté auto. Naštěstí z letních na zimní a obráceně ze zimních na letní to jde snadno. Jen nevím, co s tou břišní pneumatikou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
2.12.2021 09:26
To je pane Berko skvělá metoda! Já se také snažím jíst méně, kolem cukrárny a pekárny chodím se zavřenýma očima, ale na dovolené si to vynahrazuju, což mě vždycky stojí 2 kila nahoru...zdánlivě to není mnoho shodit 2 kila, jenže... dřív jsem je měla dole do týdne, ale teď to jde pomalu, i když cvičím...prostě věk je věk, ale aspoň mi není zima :-))
Jindřich Berka
2.12.2021 09:10
Dobrý den, před 12 lety jsem dostal cukrovku a podařilo se mi zhubnout 30 kg za 1,5 roku. Celých 6 let jsem byl pouze na dietě a dnes beru jen prášky. Doufám, že píchání ještě držením váhy oddálím ještě pár let. Moje zkušenost není nic zázračného, spíše praktického. Navedl mě na to můj kamarád praktický lékař, co chodí se mnou sportovat. U mě a u něho to funguje: Je to jako když chováte doma prasátko. Tomu naložíme hodně stravy, aby se mu žaludek roztáhl a přibíral. My, co chceme zhubnout tak nastartujeme opačný proces. Pár dní jsem držel hladovku, aspoň 2 dny a následně žaludek po mě tolik neloudil. Jím polovinu toho, co před 12 lety a světe div se žádné výkyvy. Ano, když jedu na dovolenou inclusiv, tak se tam samozřejmě přecpávám, ale doma opět několik dní držím půst a vrátím se potom do normálu. Musím podotknout, že je třeba velká vůle, to nemá bohužel každý... Jindra
Granda Nekonata
2.12.2021 08:35
Po dlouhé době jsem se bez ohledu na starosti, které teď mám, s chutí srdečně zasmála. Trefné, chytré a vtipné = 100% nadšení. Moc a moc, Jano, děkuju. Rozsvítila jste mi den. R
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA