Ilustrační foto: Pexels
Pomerančové dekorace jsou voňavé, netuctové a nabízejí spoustu možností
3. 12. 2021Vánoce ve znamení oranžové barvy? Proč ne? Když se pomeranč stane dominantou výzdoby, výsledek bývá krásný a navíc ještě voní. Pro vyznavače vánoční výzdoby v přírodním stylu to může být zajímavá cesta.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Margita Melegova
3.12.2021 21:51
Takovym zpusobem jsem zdobila pomerance podle nejakeho zenskeho casopisu uz v roce 1972, zavesila jsem tu ozdobu na lustr a tim teplem zarovek se rozvinula kouzelna vune .
Anna Potůčková
3.12.2021 21:43
Pomeranče ve spojení s hřebíčkem provoní domov a také zkrášlí. Pěkná inspirace jak nazdobit domov.
Martina Růžičková
3.12.2021 18:34
Ozdoby také vyrábím z těch chuťově nepovedených. Ale využívám i kůru, ze které vykrajuji hvězdičky, které po usušení taky hezky zdobí.
Jitka Hašková
3.12.2021 17:20
V mém dětství dlouho pomeranče nebyly vůbec, později, když už mi bylo asi 9 let, tak se pomeranče objevily. To byla radost. Mandarinky vyly ještě později. Proto je raději jím, umím si vybrat ty chutné.
Jana Šenbergerová
3.12.2021 15:56
Všechny uvedené dekorace se mi líbí. Stačí jediný vylepšený pomeranč a krásně vánočně byt provoní a ozdobí. Mám pomeranče i oranžovou barvu ráda, proto ozdoby dělám z takových, které sice hezky vypadají, ale moc nechutnají. Buď jsou příliš kyselé nebo málo šťavnaté. Ty dobré také raději sním. Na Silvestra a Nový rok dělávám z pomerančů prasátka.
Danka Rotyková
3.12.2021 12:49
Díky za moc pěkné náměty. Já to mám tak, že se na ně raději podívám každý adventní den, než abych je zbaštila. Navíc - zase tolik pomerančů nezlikviduju, stačí jen 1 dekorace.
Dana Puchalská
3.12.2021 12:39
Ano. I plátky sušené kůry z pomeranče nebo mandarinky udělá taky velkou parádu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA