Praděd v náklonu. FOTO: Elena Valeriánová
Fotoreportáž: Jeseníky z výšky
30. 11. 2021Jsem ve věku, kdy si plně uvědomuji, že je ještě mnoho věcí, které bych chtěla vidět a zažít. Ale také si uvědomuji, že mnohé z nich se odsunou do kolonky „nesplněno“.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
2.12.2021 21:21
Tak to musel být parádní zážitek. Jeseníky jsou krásné v každé roční době i za každého počasí. Pár fujavic už jsem tam zažila. Zážitků z letadel mám také několik, ale většina byla při posilnění alkoholem - bojím se létat. Fotky moc hezké.
Martin Novotný
2.12.2021 12:57
Moc hezké.. Jen nevíme na co se díváme.. Dvakrát rybníček nebo Rejvíz jak se uvádí v textu.. Kdo to ale pozná když není místní.. Nějaké kopce, jistě mají jména, rovněž obce se také nějak jistě jmenují.. Snad v létě bude lepší počasí a uvidíme více i vodu na koci, byť jen z dálky.. Přeji fajn den a dobré světlo..
Zdenka Jírová
2.12.2021 00:52
Hezká reportáž z letu. Podobnou jsem měla, když jsem při návštěvě v Soči letěla vrtulníkem nad Kavkazem. Také jsme měli několikrát odložený let kvůli počasí. Věřím, žes byla z letu nadšená.
Hana Polednová
30.11.2021 22:19
Elen, nádherný zážitek. S napětím jsem četla Tvůj článek, jak to dopadne. Skvělé zakončení s krásnými fotkami z výšek. Moc Ti přeji, aby sis mohla splnit další vyhlídkový let. Máš bezvadnou rodinku, která Ti nadělila zážitkové dárky i ten praktický, který určitě budeš s radostí často využívat.
Elena Valeriánová
30.11.2021 20:56
Ahoj všichni, chci poděkovat za vaše slovíčka, jsou pro mne povzbuzením. Let balonem bych vyzkoušela velice ráda a nebo třeba rogallo? Určitě ví, že bych si ještě ráda zopakovala to letadlo. Jsou i jiné cíle, které bych ráda viděla z výšky.
Anna Čípová
30.11.2021 20:17
Elen, to musel být nádherný zážitek. Děkuji za sdílení. Díky tobě jsem si vychutnala krásy Jeseníků. Nezkusíš let balonem?
Jana Šenbergerová
30.11.2021 17:51
Eli, líbí se mi nejen to, cos nafotila, ale neméně to, cos nám o tom napsala. Kratší vyhlídkový let v helikoptéře nad Horami a okolím jsem zažila jednou v létě. Málem jsem se mohla dotknout lidí na rozhledně a krásně bylo vidět dno Zlatého jezera. Poprvé jsem tak viděla propadlinu Žebračku, o které jsem do té doby nevěděla. Skvělý zážitek, vůbec se ti nedivím, že si ho chceš zopakovat, a moc ti ho přeji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA