Praděd v náklonu. FOTO: Elena Valeriánová
Fotoreportáž: Jeseníky z výšky
30. 11. 2021Jsem ve věku, kdy si plně uvědomuji, že je ještě mnoho věcí, které bych chtěla vidět a zažít. Ale také si uvědomuji, že mnohé z nich se odsunou do kolonky „nesplněno“.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
30.11.2021 16:43
Vím, že se řada mých někdejších přání také už nesplní, ale ráda bych toho pro jiné i pro sebe ještě stihla co nejvíce. Svým způsobem k tomu patří i i60. Díky, Eli, jsi všestranně podnikavá a to je moc dobře.
Eliška Murasová
30.11.2021 16:20
Eleno, to je parádní zážitek a skvělý dárek. Přemýšlím, jestli bych se nebála, nevím... Musí to být úžasný pocit dívat se dolů, mít v ruce foťák a k tomu ještě počasí, no pánbůh tě má rád! Díky, že jsem se mohla potěšit s tebou.
Alena Vávrová
30.11.2021 15:18
Jedním slovem nádhera! Dovedu ocenit a vžít se do tvých pocitů. V létě jsem letěla nad Krkonošemi. Měla jsi nejen krásného pilota, aĺe i letadélko ;-)) .
Eva Mužíková
30.11.2021 14:39
Eleno, to musela být nádherná podívaná. Vidět z výšky všechna známá místa. Docela jsi mne namlsala. Jizerky, Krkonoše, Lužické hory, Český ráj. To vše u nás ve vyhlídkových letech nabízení...
Marie Ženatová
30.11.2021 14:24
Milá Elen moc gratuluji a ze srdce přeji tak nádherný zážitek. Díky moc i za hezké fotečky.
Danuše Onderková
30.11.2021 14:00
Elen gratuluji, vím jaká je to nádhera koukat na vše z výšky... Věřím, že si to brzo zopákneš...
Naděžda Špásová
30.11.2021 13:15
Eli, tohle bych tedy nedala, i když už mi ten nápad párkrát přelítl hlavou. Jsi hrdinka dne a ten fešácký pilot už byl jen třešínka na dortu. Fotky jsou jako vždy super. :-)
Martina Růžičková
30.11.2021 12:39
Nezapomenutelný dárek! Díky za hezkou reportáž a úžasné fotky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA