FOTO: autorka
Všude dobře, doma nejlépe
24. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
26.11.2021 14:34
Při čtení jsem si vzpomněla, že poslední mnou před pár lety navštívená atrakce bylo také ruské kolo, ovšem bez špatného zážitku. Dokonce jsem jela 2x - jedna vnučka, vidouc mě vysmátou, si svoje obavy z jízdy rozmyslela, ale musela jsem jet s ní. Mně hlavně lákal pěkný rozhled z výšky po nejbližším okolí Prahy.
Zuzana Pivcová
25.11.2021 18:28
Mně stačilo, když jsem jednou, asi v šesté třídě, šla tajně dvakrát za sebou na řetízkový kolotoč. Bylo mi z toho špatně od žaludku a maminka, ke které jsem šla do závodní jídelny na oběd, to hned poznala a musela jsem s pravdou ven.
Soňa Prachfeldová
25.11.2021 13:41
Hezký pojato. Hezký zážitek z takové prodloužené jízdy nebyl. Hlavně, že vše dobře dopadlo.
Dana Puchalská
24.11.2021 20:10
Článek je moc hezký. A děkuju za něj.Marie, já mám zase nepříjemnou vzpomínku na horskou dráhu.
Alena Tollarová
24.11.2021 20:09
Takový zážitek se určitě z paměti vymazat nedá. Hlavně že vše dobře dopadlo.
Daniela Řeřichová
24.11.2021 09:36
Děkuji za článek, psaný různou optikou. Ten zádrhel na ruském kole musel být hodně nepříjemný, to bych nechtěla zažít.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA