Ilustrační foto: Ingimage
Když se z nevěsty stane snacha, někdy se změní v potvoru
25. 11. 2021Za nejčastější původce všeho zla v rodinách bývají označovány tchyně. Jenže v mnoha rodinách je situace taková, že jim snachy zdárně sekundují. Zpravidla je značně obtížné vystopovat, kdo má na neshodách či nenávisti mezi těmito dvěma pozicemi, větší podíl, ale je nesmysl považovat snachy za andílky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Margita Melegova
1.12.2021 22:00
Snachy jsou daleko a za tech par chvilek co jsme spolu si nestihneme ani vsechno rict, netoz abychom si komplikovali zivot.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.11.2021 18:01
Mám báječnou snachu, která je velmi hodná, pracovitá a báječná matka mých vnoučat. Také tak i dobrou manželkou mému synovi. Žijeme již 15 let ve společném domě, kde si každá rodina zachováváme své soukromí. Mladí bydlí nahoře, já v přízemí. Vzájemně se respektujeme a nejsou mezi námi žádné spory. Moje snacha má velmi dobré se svou maminkou a otcem. Vzájemně se navštěvujeme a slavíme různé svátky č v létě grilujeme. Přála bych každé matce syna tak výbornou snachu - moji Žanetku.
Jana Jurečková
27.11.2021 14:46
Byla jsem snacha 16 let, žili jsme s tchánem ve společné domácnosti. Vycházela jsem s ním dobře. Nikdy nám nemluvil do života. Po nějaké hádce jsme se hned na druhý den usmířili. Nejsem pečovatelka ani zdravotní sestra, ale když děda umřel, manžel mi děkoval, že jsem se mu postarala o otce a že si toho moc váži.
Soňa Prachfeldová
27.11.2021 07:52
Ženy jsou ženy, samy si to dělají složitější. Snachy tíhnou více ke své matce a opravdu záleží na muži synovi, aby se snažil vycentrovat a ne vycouvat.
Miloslava Richterová
26.11.2021 14:47
Jak složité je soužití lidské, přitom by stačilo, aby snachy ubraly trochu páry....vždyť je to taky čeká..Pro tchyně to samozřejmě platí taky.
Danka Rotyková
26.11.2021 09:58
Pane Berko, máte pravdu, ač jsem žena, tohle mi na nás stašně vadí. Když se manžel nechá, je to špatné. Když se nenechá, obvykle jde o dům dál. Takhle jsem přišla o bezvadného švagra.
Jindřich Berka
26.11.2021 09:31
Ženy muže zkouší jak je silný. Pořád i po desítkách let. Běda jestli jí podlehne!!!! Odskáče to i tchyně!!!!
Jindřich Berka
26.11.2021 09:27
Dobrý den, mám dva syny a dceru. Je to velký rozdíl. Dcera většinou přesměruje svého muže více ke své rodině. Pokud je muž v manželství spokojen, tak se tomu nebrání. Já snachu nemám špatnou, ale ovládá syna. Ne snachy, ale záleží na přístupu synů jestli se nechá manipulovat a poslouchá vždy ženu. Pokud k tomu dojde, dopadne to většinou špatně, žena si ho přestane vážit a nakonec hledá "chlapa s kulemi". Já ženu neposlouchám, ale přistupuji na kompromis, proto jsem čtyřicet let šťastně ženatý. Radím to mužům všem okolo. S pozdravem Jindra
Hana Rypáčková
26.11.2021 09:06
Asi když žijí v jednom domě nebo aspoň ve městě, nějaké třecí plochy nastanou, ale pokud se jen navštěvují a nekecají si do života, nastane pohoda. Nemám problémy. Ta hádka Homolkových kdo je víc, matka nebo manželka .....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA