Úvodní foto: Věra Ježková
Masarykova vyhlídka v Praze
23. 11. 2021O Masarykově vyhlídce v Jelením příkopu na Pražském hradě jsem se dočetla náhodou. V textu bylo mj. uvedeno, že o ní moc lidí neví. Asi je to pravda. Jak jsem zpětně zjistila, nevěděla o ní ani kamarádka, která zná Prahu lépe než já a se svým fotoaparátem ji důkladně prochází.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
24.11.2021 12:48
Tam musel být krásný barevně podzimní klid. Pořád je co objevovat, a to je dobře :)
Jitka Hašková
23.11.2021 18:21
Věro, díky moc, i když jsem ped několika lety doslova prolezla Jelení příkop, tak jsem na tuto vyhlídku nenarazila. Tak se těším na jaro a půjdu objevovat.
Věra Ježková
23.11.2021 17:42
Děkuji. Jsem ráda, že se vám vyhlídka líbí. Dodávám, že text jsem původně neměla zubatý, ale zarovnaný do bloku.
František Matoušek
23.11.2021 15:41
Díky za procházku místy, kde jsem nikdy nebyl a asi se už ani do těch míst nepodívám.
Naděžda Špásová
23.11.2021 14:00
Věrko, tam by se mi taky moc líbilo, takové procházky mám moc ráda. Fotky jsou taky hezké. :-)
Alena Vávrová
23.11.2021 12:15
Tak tedy pěkné dobrodrůžo! Dík za fotky. O existenci Jeleního příkopu i jako venkovanka vím. Ale že je přístupný takovýmto způsobem , to je pro mne novinka.
Anna Potůčková
23.11.2021 11:58
Díky za fotky z utajeného místa Prahy. Máš je krásné a pro nás, co o Praze toho moc nevíme jsou to nové informace
Daniela Řeřichová
23.11.2021 10:11
Vyhlídka je opravdu utajená. Byla jsem tam v září a přes stromy se mi nedařilo nic moc nafotit. Ty máš hezké snímky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA