Ilustrační foto: pixabay.com
Marta - příliš dlouhé kalhoty
19. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
24.11.2021 20:00
Díky za pokračování, už Martu znám tak dlouho a tak mě zajímá , jakým směrem se ubírá její život.
Daniela Řeřichová
21.11.2021 19:59
Vlaďko, mně se líbí tvůj styl a odvaha implementovat do příběhu ryze aktuální prvky. Jinak, co se týká dětí, mám takové oblíbené romské přísloví: Malé děti trhají mámě sukni a velké děti srdce.
Jan Zelenka
20.11.2021 11:38
Paní Dejmková, vše podrobněji píši ve svém článku o úpravě textu. Ale je každého věc, jak píše. Vnucovat nic nelze, také to nemám rád.
Vladislava Dejmková
20.11.2021 08:41
Děkuji děvčatům, že mi dají vědět, že jsou Martiny příběhy čtivé. Pozitivně vnímám i připomínku Jana Zelenky, ale chtěla bych spíš konkrétněji poradit, jak by mohla úprava tohoto příspěvku vypadat lépe. Jsem si vědoma dlouhého odstavce u rozhovoru Marty a syna, ale byl to logický celek, který jsem nechtěla dělit. Mezi odstavci vynechávám řádky, odrážku na začátku odstavce nedělám vědomě. Co by šlo udělat lépe?
Dana Puchalská
19.11.2021 22:15
Vlaďko.Martiny příběhy jsem měla ráda už před Tvojí pauzou a těším se na další.
Jan Zelenka
19.11.2021 16:56
Nečetl jsem vše, takže si neumím udělat celkový obraz o průběhu děje. Ale stylisticky pěkné. Textu by pomohl ovšem lepší editor, zarovnání do bloku a zdůraznění odstavců.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA