Pokud naše tělo funguje správně, odrazí se to na naší psychice, říká odbornice na pohyb Kateřina Macháčová
Kateřina Macháčová vyvinula koncept cvičení Permanento. FOTO: Poskytnuto K. Macháčovou

Pokud naše tělo funguje správně, odrazí se to na naší psychice, říká odbornice na pohyb Kateřina Macháčová

15. 11. 2021

Pohybu a jeho vlivů na organismus se věnuje takřka dvacet let. Nejdříve v teoretické rovině jako výzkumná pracovnice, poté své akademické zkušenosti přenesla do praxe a vyvinula koncept cvičení Permanento.

cvičení zdraví životní styl
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Hezký článek s odkazem na videa. Určitě si postupně projdu.
Soňa Prachfeldová
Bezvadný článek , cvičení je prospěšné pro každého.
Danka Rotyková
Zítra videa zkusím, očekávám že budou lepší než ta, která už mám.
Svatava Páleníková
Musím říct, že když jsem před dvěma lety začala cvičit - snažím se opravdu denně, tak se cítím mnohem líbí. Nebolí mě toli kzáda ani kolena, cítím se méně unavená a dokonce i tak nějak spokojeněji. Mohu tedy potvrdit, že i na psychiku má cvičení blahodárný vliv.
Granda Nekonata
Super článek. Díky. Hned jsem zkusila taneční cvičení. Hezky zvedne náladu!
Vladislava Dejmková
Pustila jsem si videa, cvičení jsou opravdu pěkná a vhodná pro seniory. Teď už se jen přinutit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%