FOTO: autorka
Když je věk výhodou
13. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
13.11.2021 11:15
Je to moc hezké popsání Tvého života Aničko a přeji ještě dlouhá léta v radosti a zdraví :-)
Anna Potůčková
13.11.2021 11:00
Vando pracovala jsem v Čokoládovnách, kde mou mateřskou dílnou byla dílna výroby lentilek. A ty jsem balila u různých strojů. Do sáčků, do tubiček, do krabiček. A pokud nebyla práce, tak jsem balila i na kandytárně např. Bon-pari, Hašlerky, Slavie, Anticol nebo pak na dílně výroby želé např.: rybičky, medvídky, červy a jiné želatinové výrobky.
VANDA Blaškovič
13.11.2021 09:48
Aničko, a jíš vůbec bonbony? Jak jsi je balila? Opravdu hezky jsi vystihla co považuješ za Tvé plusy. Líbí.
Daniela Řeřichová
13.11.2021 07:38
Aničko, je radost číst tvůj článek, kde jsi pojmenovala klady i zápory našeho věku. Přeji ti, abys mohla ve zdraví vykonávat nadále své aktivity a pomáhat své rodině.
Blanka Lazarová
13.11.2021 07:24
Aničko, myslím,že to máš pěkně zařízený. A jestli jsi takto spokojená, tak je to super. Mnozí ti můžou závidět. Jsi příkladem toho, že jaký si to uděláš, takový to máš. Tak ať se daří a zdravíčko slouží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA