Kde domov můj
Ilustrační foto: Pixabay

Kde domov můj

11. 11. 2021
Podzimní soutěžení 2021
Hodnocení:
(4.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Ano Ivano v časech minulých to fungovalo jinak. Já jsem napsala o tom, co se někdy děje nyní. Možná, že se Vám to nelíbí a tak se nedá nic dělat.
Hana Šimková
Ano Alenko, netrefila jsem se, ale takových příběhů o kterých jsem napsala je opravdu hodně. I když je nikomu nepřeji a nejsou optimistické, tak existují. Je určitě dobré když rodina funguje jako Vám a já se opakuji, že Vám to přeji.
Alena Švancarová
Paní Hanko ,ono nejde si přečíst jen PS,člověk si přečte celý článek a pak se k němu vyjadřuje tak, jak na něj působí.A na nás holt zapůsobil nostalgicky,ale ono je to tím počasím.Listopad je k tomu předurčen.Musíme si dělat drobné radosti.V pondělí jsem tady měla dceru,loupaly jsme spolu ořechy a povídaly si.Ona vyprávěla zážitky z práce a věřte,že jsme se tak nasmály.A ořechy jsou připravené.Jen se dát do pečení.A koupila jsem si svetr,heč.CHodila jsem se na něj dívat a on na mě pořád čekal a už tam visel jen on sám tak říkám,holka,ten je prostě Tvůj.A už mi visí ve skříni.Takhle bojuju s věkem .Také je mi někdy smutno ne že ne!
Hana Šimková
Děkuji za Váš názor pane Zelenko a také si tedy přečtěte jenom PS Přeji Vám krásný čas vánoční ve Vašem domově.
Jan Zelenka
Autorka má asi špatné životní zkušenosti a zobecňuje něco, k čemu má většina lidí vztah pozitivní. Článek není pěkný.
Hana Šimková
Tak se podívejte jenom na PS A mějte se Alenko hezky.
Alena Švancarová
Ale no tak,proč tolik nostalgie.Ted v listopadu potřebujeme něco veselého ,dny jsou v tomto období smutné samy o sobě.Mlhy,krátké dny,zima Brrrrrrrrrrrr..............

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%