Slávek Douša jako model na módní přehlídce v Praze - Radotíně. FOTO: Petr Buček
Život je takový, jaký si ho uděláme, říká devětasedmdesátiletý dobrodruh Bohuslav Douša
11. 11. 2021Po vpádu ruských vojsk v roce 1968 se okamžitě rozhodl pro emigraci. Osm let žil v Německu, pak necelých třicet let na Kanárských ostrovech. Na „stará kolena“ se Slávek Douša vrátil do Česka, předvádí módu a je tváří nejrůznějších akcí pro seniory.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Dostal
13.11.2021 20:35
:-) :-) Že by se někdo zastavil zrevidovat mou tvořivost s obdarováním nakažlivými
viry? Ve světě svěceném vironosiči a bacilonosiči je prosté se pinožit životem,
jak jsem si ho udělal. :-) :-)
Jitka Caklová
13.11.2021 09:32
Žít život, jaký si ho udělám, umět být svůj v pohodě i v nepohodě, je dar, kterým ne každý je obdarován. Pan Douša umí být svůj a to je dobře. Kéž by tento "virus" byl silně nakažlivý :-)
Jan Ciprys
13.11.2021 08:46
Život je takový jaký musíme brát. Znám skupinu lidí kteří se zviditelnují kdykoliv a v jakémkoliv věku.V68 mi bylo 17 to asi emigrovat nešlo.Později když jsem měl rodinu a děti to byl bych barbar.Nikdo nemohl tušit že přijde 89. To jen nahrálo takovým seladonúm kteří se předvádějí .Kdyby nepřišel 89 tak o nich nikdo ani neví.
Martin Vrba
12.11.2021 18:21
Život je takový, jaký si ho uděláme??? No – někdo má to štěstí, že má celý život ve svých rukách, ale já bych se spíše klonil k názoru z Forresta Gumpa - Máma vždycky říkala: „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš.“
Eva Kopecká
12.11.2021 14:49
Závistivec si pomyslí, my v tom žít museli, on prostě nemohl. Je to každého volba. Když tu nechá rodiče, kteří by si k stáru zasloužili trochu jeho pomocí...Venku nikdo nikomu nic nedá zadarmo, pán měl dílem kliku, dílem se vypracoval. Ani já bych takto nadobro neodešla. Že bude rok 1989, při okupaci v šedesátém osmém nikdo nemohl tušit. Dnes tu pán asi nikoho nemá, no.
Jiří Dostal
12.11.2021 08:08
:-) :-) "... nad hlavou listí šumící v neviditelné doubravě,/ jdou věčně, dálkou šílení a bičovaní v únavě./ A z jitra jinde procitnou, než večer usnuli./ Přes kolik zemí přešli snem a kolik moří přepluli.../ O. Březina Ztracení
Soňa Prachfeldová
11.11.2021 19:09
Dobrodružný život to tedy opravdu byl, plný práce, ale i zábavy a přeji panu Doušovi hodně zdraví do dalších let.
Eva Mužíková
11.11.2021 17:15
Tento muž, spolu s jeho vizáží a způsobem života se může většině lidí zdát zajímavý. Já k nim nepatřím.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.11.2021 15:41
Gran Canarii jsem si oblíbila už při první návštěvě ostrova v roce 1992. Od té doby jsme tam pravidelně s manželem létali. Nejraději mám hotel Beverly Park a procházku podél Atlantiku až do Maspalomas k majáku. Doufám, že i příští rok ostrov navštívím. Z přístavu Porto Rico jezdím ráda lodí do Porto Mogán. Jinak ale koupání v obou přístavech nic moc
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA