Slávek Douša jako model na módní přehlídce v Praze - Radotíně. FOTO: Petr Buček
Život je takový, jaký si ho uděláme, říká devětasedmdesátiletý dobrodruh Bohuslav Douša
11. 11. 2021Po vpádu ruských vojsk v roce 1968 se okamžitě rozhodl pro emigraci. Osm let žil v Německu, pak necelých třicet let na Kanárských ostrovech. Na „stará kolena“ se Slávek Douša vrátil do Česka, předvádí módu a je tváří nejrůznějších akcí pro seniory.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
11.11.2021 11:53
Myslím, že jste měl ( a pořád máte ) pěkný život. A určitě vám to nespadlo do klína. Tak se mějte dobře i nadále a užívejte si to. Přeji hodně zdraví.
Jaroslava Handlová
11.11.2021 10:56
Velmi zajímavý rozhovor s „mužem činu". Vzhledem k tomu, že jsem rozená dobrodružka, pro kterou je svoboda hodně důležitá, tak pana Slávka plně chápu. Přeji hodně zdraví, síly a štěstí do dalších let.
Helena Štěpánková
11.11.2021 10:53
Bohatý život, určitě máte na co vzpomínat. A předpokládám, že mnoho zážitků je ještě před vámi. Tak ať se daří, a hlavně ve zdraví!
Věra Ježková
11.11.2021 09:52
Dobrodružný život je mi cizí a nikdy mě nelákal. S hlavní myšlenkou se neztotožňuji; myslím, že jsou věci, které úplně ovlivnit nemůžeme - třeba zdraví. Slávkovi přeji, aby mu vitalita dlouho vydržela.
Anna Potůčková
11.11.2021 09:28
Panu Doušovi přeji aby jej elán neopouštěl, přeji mu také spoustu zdraví a spoustu radostí z jeho různých aktivit
Hana Čadová
11.11.2021 08:45
Ano, jaký si život uděláš, takový ho máš. Já jsem nikdy o emigraci neuvažovala. Panu Doušovi přeji hodně zdraví a je dobře, že je stále aktivní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA