Fotohádanka. Normálně to neděláme, ale i nouze naučila Dalibora housti...zejména ženské pokolení to (někdy) vyžaduje. Opravdu nic světoborného to není. Celá věc mne zde v Gruzii docela rozesmála, toto je detail. Už tušíte? Jsem zvědavá. A není to tentokrát ani koza...:) Děkuji!
Hádanka zdaleka i blízka
11. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
13.11.2021 10:07
Vando, napsala jsem: "nemusí být jen na dvorku, či doma, ale i na pracovišti, obzvlášť pokud je tam jen chvíli ... :-)" , tedy pokud je tam nově - nové koště dobře mete.. .měla to být jakási nápověda. Ale mě napadlo mě to kvůli malému kousku větévky, co čouhal a spojila jsem s tvými napovědami.
Eliška Murasová
12.11.2021 18:34
Vando, nechci prozrazovat, mohu se mýlit, uvidíme zítra, pak i vysvětlím...
VANDA Blaškovič
12.11.2021 18:09
Hanko, dvorek není podmínkou.....že by kovářova kobyla chodila bosa??...:)
VANDA Blaškovič
12.11.2021 17:18
Děvčata, hádanka prý z detailu není k uhádnutí. Tak mi to nedá a dám na chvíli ještě větší detail na FD, pak smažu. Eliško, nyní jsem z toho jelen zase já....:). Ta věc (pro nás v tomto provedení nezvyklá, proto mne rozesmála) může být všude venku a nikdo ji neukradne...
Eliška Murasová
12.11.2021 16:38
Vando, myslím-li si správně, pak to nemusí být jen na dvorku, či doma, ale i na pracovišti, obzvlášť pokud je tam jen chvíli ... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne