FOTO: Alena Velková
Nerudní řidiči autobusů aneb doma je doma
10. 11. 2021Ráda cestuji, ale nerada řídím. Proto jsem kdysi při dojíždění do práce občas využívala i meziměstský autobus. Nebylo to špatné spojení. Bus jel každou půlhodinu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Magda Škodová
10.11.2021 09:24
Celý život využívám především hromadnou dopravu - byla jsem moc špatný řidič, tak jsem to raději vzdala. Ale za těch skoro šedesát let (od první třídy jsem dojížděla do hudebky) jsem se naučila schovat si několik drobných právě na jízdenku. Mně se nic strašného nepřihodilo, ale často jsem vídávala scény řidič x cestující. A od té doby, co se v Ostravě jezdí v MHD na kartu, mám problém vyřešný - odiskou, s tou se dá cestovat po moravskoslezském i zlínském kraji. Bohužel mají smůlu náhodně cestující přespolní, kteří marně hledají prodejnu jízdenek...
Věra Ježková
10.11.2021 09:00
Myslím, že jsme Středoevropané, nikoli Východoevropané. Nerudný řidič je jistě velmi nepříjemný. Jednou mi vynadal, když jsem chtěla seniorskou jízdenku - a měla přesný obnos -, že jezdí samí důchodci. Při mé poslední cestě do Litoměřic mladá řidička s tetováním na spánku každého hezky pozdravila. Tím mě potěšila. Jenže celou cestu jsem byla znepokojena tím, že se stále směje a baví se se dvěma známými, kteří seděli za ní na předním sedadle. Nenabourala.
Anna Potůčková
10.11.2021 08:34
Tak něco podobného se mě stalo toto pondělí. Jela jsem autobusem do sousedního města a měla jsem jen 200korunovou bankovku. Když mě řidič vracel peníze tak mě při tom sdělil, že vrací jen do 4násobku ceny jízdenky. Asi je to zkrátka jejich folklor.....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA