Literární koutek č. 3: Jak psát glosu
Foto: Pixabay.com

Literární koutek č. 3: Jak psát glosu

13. 11. 2021
literární koutek
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Jo a Váš domov s potrefenými husami musel být úžasný. Máte velké znalosti. Jestlipak jste měli také osla?
Hana Šimková
To jsem opravdu ráda, že jste mi to dovolil. Od přemoudřelého pařeze to sedí. Jenom aby až půjdou moje slova mimo Vás, ať stačíte uhnout.
Jan Zelenka
Paní Šimková, takhle kejhá potrefená husa. Pište si, co chcete, jde to mimo mne.
Hana Šimková
Pane Zelenko, ještě na opravdový závěr mého působení tady ,kvůli lidem jako jste Vy. Vám se můj článek nelíbil, Vy přece máte zázemí úžasné a nemůžete věřit, že skutečný život je také někde jinde. Mně se zase nelíbí Vaše články , protože jsou to jenom opsané výňatky z chytrých knih a Vašeho vlastního v nich není celkem nic. A ty Vaše dopisy s paní Ježkovou jsou už velmi nudné a k veršování mají hodně daleko. Vím, co je glosa a nadsázka a většinou v nadsázkách píši. Možná jste to nepochopil. Toto ale nadsázka není.
Věra Ježková
Jendo, glosy umíš! I napsat o nich. :-)
Hana Šimková
Dokonce se mi to podařilo napsat třikrát a tak to nezapomenu určitě
Hana Šimková
Díky za poučení, určitě si to budu pamatovat .
Hana Šimková
Hana Šimková
Jitka Hašková
Zajímavé, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%