Ilustrační foto: Pexels
Zuzana (63): Ztráta manžela byla impulsem pro můj nový život
4. 11. 2021Můj muž zemřel, když mi bylo 59 let. Naboural se v autě. Naše manželství nebylo moc dobré. Vím o jedné jeho nevěře. Občas se napil a pak si vyléval zlost na mně, ponižoval mě. Já jsem to všechno vydržela, protože jsem přesvědčená, že pro děti je lepší žít v úplné rodině.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Dostal
5.11.2021 08:01
:-) Jasně, žádné "de mortuis nil nisi bene"; osvobozující smrt je šťavnaté téma. :-)
Marie Faldynová
4.11.2021 22:30
Nechápu, proč se obviňujete z toho, že jste udělala radost sobě i partnerovi. Děti by měly ocenit, že jste se s tím vyrovnala. Truchlící babička by jim za chvíli taky lezla na nervy.
Jana Jurečková
4.11.2021 14:39
Paní Zuzano, překvapila jste, jak ten příběh máte hezky napsaný. Dal by se určitě zfilmovat. Nový život a štěstí Vám ze srdce přeji!
Eva Kopecká
4.11.2021 13:01
Zasloužila jste si ty lidi potkat, tak se to stalo. Mělo to prostě tak být. Váš život s manželem ti ostatní lidé nežili, tak houby vědí. Užívejte si každý den.
Alena Švancarová
4.11.2021 12:49
To,že jste našla přítele je štěstí a je třeba si toho vážit.A užívat.Na city není pozdě v žádném věku,v žádném.
Zuzana Pivcová
4.11.2021 12:36
Nevím, komu byste tím prospěla, kdybyste další život zasvětila jen truchlení. Vaši potomci mají svůj život a předpokládám, že Vy jim ho také nedirigujete.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA