Ilustrační foto: pixabay.com
Všechno jak má být
4. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Koldová
27.7.2022 22:00
moc pěkný článek i básničky,mluví mě z duše.Mě bude letos v září 80 let,to už jednomu "čouhá parte z kapsy,jak říkával můj manžel/,každé ráno zjištuji,co mě zase bolí,všechny zuby mám na státní útraty,musím si píchat inzulín,ale dokud zvládnu donést kufr do vlaku na dovolenou a na zahradě po chvilkách můžu hýbat motykou/pořídila jsem si lehkou jisté značky F....s,tak si říkám,že je to "pořád dobrý",tímto mým heslem štvu své spolusedící v klubu důchodců.
Hana Šimková
8.11.2021 12:02
Říká se sice "nikdy neříkej nikdy," ale to moje nikdy je asi už opravdu konečné. Budu na tebe myslet jak si to dokážeš užívat. Měj se moc pěkně.
VANDA Blaškovič
7.11.2021 15:44
Hanko, ahoj. Proč bys moře již neuviděla? Mne take nenapadlo, že budu v Gruzii a jsem tady! Uvidíme, viďˇ, Hanko.
Hana Šimková
7.11.2021 15:28
Vando , ty se máš nejlépe a tebe se přece stáří vůbec netýká. Jsi mladá holka. Trochu ti závidím to moře. Už ho neuvidím ,ale život mám pořád ještě ráda.
VANDA Blaškovič
6.11.2021 18:37
Stáří? Co to je? Zdravím z Gruzie! ( Hanko, ty básničky jsou moc hezké, zejména ta první.) Ahoj!
Hana Šimková
4.11.2021 15:00
Děvčata, nemyslete si, já se také ještě držím a mám radost, že to nevzdáváte. Já jsem jenom chtěla nastínit to poklidné přijímání stáří, bez nějakého fňukání a trochu z nadhledem Přeji všem hodně zdraví a držte se.
Zuzana Pivcová
4.11.2021 13:09
Jsem ráda, že se tu potkávají různé názory a postoje. A že jeden druhého za ten pro něj odlišný názor nenapadá. Díky, Hani.
Zdenka Soukupová
4.11.2021 12:40
Hanko, hezké a snad i pravdivé. A asi hodně individuální. Souhlasím s Maruškou (9.10). Taky mám zatím dost energie, fyzické i psychické síly pořád slouží (díky bohu), tak si slovo "stará" nepřipouštím. ☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA