Foto autorka
Když se to podaří
2. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.11.2021 19:42
Sem moje noha ještě nevkročila, co je tu hezkých míst, jenže to bychom museli být věční tuláci, chtít vše vidět a poznat. Díky Naděnko.
Eva Mužíková
4.11.2021 18:23
Nadi, Tvé příspěvky mne baví, opravdu. Nejsou dlouhé a je v nich vše. Jen nechápu proč se neobjevují na hlavní stránce. Nevím podle jakých kritérií se vybírají.
Naděžda Špásová
3.11.2021 23:27
Děkuji za vaše příspěvky, je to pro mně vždycky povzbuzení, že to nemám vzdávat. Moc si toho vážím. :-)
Elena Valeriánová
3.11.2021 22:33
Nadi, teď jsem se díky Aleně T., dívala na záznam pořadu Krásné živé památky z vašeho kraje. Pořad končil ve vesničce Merboltice. Musíš se tam vypravit a udělat pro nás reportáž. Krásná vesnička. Tak huž, huž :-)
Alena Velková
3.11.2021 22:11
Moc mě pobavilo, že jste díky jiným turistům zvítězili sami nad sebou...to znám...bloudění, to je moje a někdy musím zvítězit nejen sama nad sebou, ale i nad navigací, které vůbec není radno věřit :-))
Anna Potůčková
3.11.2021 17:31
Nadi chodíš na samá zajímavá místa - líbil by se mě také takový výlet.
František Matoušek
3.11.2021 15:55
Byl jsem s vámi v místech, kde jsem nikdy nebyl a asi už nikdy nebudu. Díky.
Alena Tollarová
3.11.2021 13:37
Měly jsme stejné spády. Víťova rozhledna, kde jsem byla o den dřív, je vzdušnou čarou jen 7 km od rozhledny na Strážném vrchu. Trocha bloudění ke správnému výletu patří, aspoň je na co vzpomínat. Ale radši si do telefonu nainstaluj mapy, jistota je jistota. Mně už se tahle vymoženost několikrát vyplatila.
Šárka Nováková
3.11.2021 13:29
Článek se mi moc líbil, opět jsem se seznámila s krajem, který asi nenavštívím a krásné fotky mi ho přiblížily. Váš příspěvek hodnotím *******, pokud se v hodnocení objevilo něco jiného, je to chyba.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA