Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Dámy prominou…
31. 10. 2021Jak známo, šéf olympských bohů Zeus se s věrností své ženě Héře moc nepáral a pilně rozséval nemanželské haranty po celém antickém Řecku. Třeba obcování s bohyní paměti Mnémosyné ho evidentně bavilo, měl s ní hned devět holek. Mně tím teda dost naštval…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
15.11.2021 11:34
Dobrý den, jsem velmi rád, že mi manželka vaří již několik let. nemusí u toho snít, protože by se mohlo stát, že by něco připálila. Vzpomněl jsem si na příhodu v nemocnici. Vedle mě ležel urostlý čtyřicátník, dělal vyhazovače v bordelu. Povídám mu: "Co holky, máte pěkné"? "Jo v posteli výborné, ale uvařit neumí". Jindra
Zdenka Jírová
2.11.2021 23:57
Vtipně napsané, ale-nenadržujete trochu mužům? Píšete, že ženy vaří bez vnitřního nadchnutí při vaření guláše nebo rajské omáčky? Musím říci, že bych byla bývala velmi povděčna svému muži, kdyby ho to "Nadchnutí pro vaření" prostoupilo alespoň jednou týdně nebo měsíčně. Musím konstatovat, že ani jednou za rok. Jeho jediná kulinářská činnost bylo uvaření čaje s rumem a v případě mé déletrvající nepřítomnosti pod hrůzou, že umře hlady, si usmažil vajíčka. Dokonce nebyl nadchnut ani když by si měl připravené jídlo ohřát. Raději trpěl hlady a čekal, až se vrátím. Pokud byla má absence déletrvající, šel k mamince. Takže na mně zůstalo vaření sice zcela obyčejné, ale bez múzy.
Zdenka Soukupová
1.11.2021 13:53
Takovéhle kuchyňské zamyšlení z "božího" pohledu jsem ještě nečetla. Tohle se mi moc líbilo. ☼☼☼
Naděžda Špásová
1.11.2021 09:50
I u nás se občas ke sporáku postaví chlap, ale většinou je to na mně a vadí mi to jenom občas. :-)
Jana Šenbergerová
31.10.2021 19:36
U nás to máme rozdělené. Vařím já, on se stará, aby bylo z čeho, když si oba pochutnáme, umyje nádobí a já ho utřu a uklidím. Spokojenost na obou stranách. I když ten múzák by se možná někdy také hodil ...
Jana Vargová
31.10.2021 13:19
Zase príma čtení. A k těm božským synkům: kdyby byl nějaký Meta...., musel by k sobě mít třeba Kastroloumytis. Teda pokud by ten Meta... měl odpor k mytí nádobí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA