Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Dámy prominou…
31. 10. 2021Jak známo, šéf olympských bohů Zeus se s věrností své ženě Héře moc nepáral a pilně rozséval nemanželské haranty po celém antickém Řecku. Třeba obcování s bohyní paměti Mnémosyné ho evidentně bavilo, měl s ní hned devět holek. Mně tím teda dost naštval…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milan Sova
31.10.2021 11:22
No, nezevšeobecňoval bych ;-) Jen tak na první dobrou mě napadá Cornelia Poletto nebo z těch mladší Susanne Vössing, abych teda zůstal v blízkosti ČR :-)
Libuše Křapová
31.10.2021 09:39
Bezva další počteníčko :-) Mně nevadí, že není žádný múzák přes vaření. Doma máme vaření rozdělené - někdy vařím já, občas ten můj. A i bez filozofie, fantazie či dalších pohnutek si to jeho vaření naprosto užívám. Vím, že se dobře najím a mám volno. Dělám si to, co mne baví a zajímá. (Nebo se bohužel musí udělat. Třeba úklid domácnosti.)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA