Kladu si otázku – kdy je věk vlastně výhodou?
FOTO: autorka

Kladu si otázku – kdy je věk vlastně výhodou?

28. 10. 2021
Můj příběh Podzimní soutěžení 2021
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Díky moc za Vaši velmi zajímavou* úvahu - připomíná mi v mnohém i moje vnímání* světa
Jan Zelenka
Téma věku je téma moc zajímavé. A dá se o něm psát cokoli. Moc hezky jste to zpracovala.
Alena Tollarová
Když mě čekala šedesátka, byla jsem orosená hrůzou. A co jsem se pak načekala a těšila, až budu ta 65+. Všechno je relativní. Však jsem o obou mých životních mylnících tady napsala článečky.
Anna Potůčková
Hezky zpracované téma
Zdenka Soukupová
Vzpomínám, jak mě zarazila při oslavě padesátých narozenin ta pětka na začátku. Před tím jsem ani moc neuvažovala, že věk přibývá. Třicet nebo čtyřicet, to je přece pořád dobré. No a teď mě za pár párů měsíců čeká na začátku sedmička. Ale už to mám psychicky zvládnuté a nehroutím se. Ono se asi ani nic jiného nedá dělat. ☺☺☺
Hana Šimková
Paní Julie, moc hezký článek
Daniela Řeřichová
Moc hezká úvaha. Ráda čtu Vaše články, paní Julie, mám podobné vnímání světa. Téma se mi líbí právě pro svoji šíři filozofickou, společenskou, ekonomickou, sociální etc.
Zuzana Pivcová
Dřív mi trochu lichotilo, když mě považovali vzhledově za mladší. Dnešní postoj k tomu jsem si dala na profil (pro zájemce o nahlédnutí). V městské dopravě mě nekontrolují a čas od času mě někdo pustí sednout. A ráda někde ušetřím. :-D
Věra Ježková
Uvažovala jsem podobně. Článek už mám připravený, ale přednost bude mít ještě jiný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%