foto: Pixabay.com
Bývá náš pokročilý věk vždy výhodou?
26. 10. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Rostislav Mraček
27.11.2021 20:07
I na tomto příspěvku je vidět, jak Vám psaní jde, i že Vás baví. Přeji Vám, ať můžete ještě mnohokrát pobavit i nás, čtenáře.
Vlasta Ledlová
28.10.2021 07:06
Sympatická úvaha vhodná na portál pro aktivní seniory. I my máme ještě kus života před sebou, tak proč si ho neužít.
Jan Zelenka
28.10.2021 00:23
Přesně tak, Soňo. I když to žití občas bolí, máme pořád ještě co dávat. Ještě jednou vám všem děkuji za ohlasy.
Soňa Prachfeldová
27.10.2021 20:09
Hezky jsem si početla, když odmyslíme občasné bolístky a pořád to ještě trochu jde, tak stojí za to žít a radovat se z toho žití, které nám je dopřáno.
Martin Vrba
27.10.2021 16:19
Puberta byla také blbé období, z té i z té zastydlé se dá přece jen po čase vybřednout, ale stáří je už jen horší a horší a máme ho až do smrti. Na stáří nevidím nic povznášejícího a ani nevěřím, že člověk nějak moc ve stáří zmoudří, opak je pravdou, demence je podle všech statistik naše budoucnost. A tak jsem dodatečně rád, že jsem chytil ještě kolem padesátky druhou mízu. Že jsem „zestárl“, jsem poznal v zaměstnání už kolem čtyřicítky, celý život jsem dělal už od školy baviče všech kolektivů, těch vrstevníků i těch starších spolupracovníků. Pak, když mi bylo těch asi 40, tak do zaměstnání nastoupilo asi šest vysokoškoláků a ti rázem dali najevo, že pro ně jsem dědek a že oni od té chvíle budou podnikovou zábavu organizovat už oni. Stal jsem se odkecanou „primadonou“. Další mízu už asi nechytnu, to spíš jen covida, tak jsem pro jistotu očkovanej a i jinak se snažím na mnoho věcí reagovat spíše už jen smíchem pro sebe a do sebe tak, že sérum na všechno nedůležité. :)
Zuzana Pivcová
26.10.2021 19:05
Vnímám Váš příspěvek jako takřka odborně filozofické a zároveň poetické zamyšlení nad vyšším věkem. Mám dost o čem přemýšlet a děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA