foto: Pixabay.com
Bývá náš pokročilý věk vždy výhodou?
26. 10. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
26.10.2021 18:59
Ještě jednou díky vám. Ano, paní Valeriánová, mlha se střídá se sluncem, jen to slunce přinese občas místo pozitivní nálady nostalgii. Ale žijeme, každý podle svého.
Elena Valeriánová
26.10.2021 18:43
Stáří?! Ne každého čeká, ne každý se ho dožije. A je jen na nás jaké bude. Někdy je mi smutno, jindy veselo, ale to bylo i před mnoha lety. Chtěla bych stáří barevné jak podzim, někdy však je pouze mlha a barvy nejsou vidět. A pak prosvitne mlhou slunce a je mi zase v tom podzimu hezky. Pane Zelenko, moc pěkná úvaha.
Věra Ježková
26.10.2021 16:56
Jendo, moc hezké. Už jsme si na tohle téma hodně povídali, jak si možná pamatuješ. :-)
Jan Zelenka
26.10.2021 15:31
Milé dámy i Františku, velký dík za vaše komentáře. Mám za sebou pár infarktů, operaci páteře a celoživotní zdravotní problémy. Možná právě proto jsem žil velmi aktivně a jezdil se ženou po světě. Možná právě proto jsem si na problémy zvykl a snažím se žít podle toho posledního citátu. Ještě jednou dík a ať vás nějaké bolístky příliš nerozhodí. Patří k našemu věku. Do vánoc by měla vyjít moje další kniha. Pak se uvidí.
Jana Šenbergerová
26.10.2021 14:57
Znám mnoho těch, kteří ho nezakusili. Vážím si každé hodiny, kdy já mohu. Se srdcem nemocným, kostmi bolavými, ale duší lehkou, jako by jí nebyly už tisíce let. I kdyby o tom napsal každý čtenář íčka, nikdy to nebude stejné, ale vždy to bude zajímavé, jak vnímáme své pozemské bytí.
Libuše Křapová
26.10.2021 14:34
Mně můj věk vyhovuje. Jak napsal autor - nic nemusím - všechno můžu. Pokud já chci. A že mne občas někde dloubne? No a?
Eva Mužíková
26.10.2021 14:27
Kéž by moje další léta pokračovala v podobných kolejích. Ten poslední citát se mi moc líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA