Ilustrační foto: pixabay.com
Neházej flintu do žita ani kytaru z okna!
1. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Rostislav Mraček
27.11.2021 20:01
Chápu Vaši radost z vlastního muzicírování. A přeji mnoho radosti. Vím, jak je to hezké zahrát si. A teď, v adventní době, dvojnásob. Též se těším z muzicírování s vnoučky. Dva klarinety, pozoun, flétnička - je úžasné si spolu zahrát koledy, a nejen poslouchat CD. Ovšem není to dáno každému, proto si važme našich možností!
Hana Šimková
3.11.2021 07:37
Na starší kolena je hudba to nejlepší, co člověk může pro sebe udělat. Také jsem na stará kolena začala chodit zpívat do sboru. Na vánoce jsme zpívali v kostele koledy a bylo to to nejkrásnější, co jsem mohla ve svém věku prožít. Odstěhovala jsem se a tady nic takového neexistuje. Moc mi to chybí.
Irena Mertová
2.11.2021 08:23
Říkávalo se, že co Čech, to muzikant. Ještě když jsem byla malá, kde kdo na něco hrál. Je to fajn a přirozené - a ne jen poslouchat reprodukované věci. A taky si zpívat! Já si občas ještě drnkám na kytaru, uklidňuje mne to.. :-) . Koupila jsem si novou - a dobrou - přes internet před 2 roky.
Zuzana Pivcová
1.11.2021 17:54
Maruško, já jsem brnkala na kytaru v pubertě a ještě pak několik let, ale později jsem se k ní už nikdy nevrátila. Zato ráda poslouchám sestru a zpívám si s ní občas písničky, které tvoří její repertoár při výuce žáků.
Jan Zelenka
1.11.2021 15:44
O kytaře pěkné povídání, ale přes všechny výhrady k totalitě, nebyl to africký prales, jak se zřejmě domníváte.
Anna Potůčková
1.11.2021 15:08
Moc hezký článek. Měla jsem moc ráda mše, kde mladí hráli na kytary. Moje dcery v této skupince zase zpívaly, když byly na střední škole. Křestanské skladby pro kytaru se mně moc moc líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA