FOTO: Alena Tollarová
Barevným podzimem ze Žitenic do Litoměřic přes Bílou stráň
24. 10. 2021Dnů, kdy si člověk může vyjít pod zářivým sluncem a modrou oblohou jen v tričku, v říjnu už mnoho nebývá. Jedním z nich byl i letošní 10. říjen. Přemítala jsem u snídaně nad receptem, jak nejlépe tento den využít.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
26.10.2021 10:59
Popis výletu, který zaujal a krásné fotky. To je skvělý výsledek cesty paní Aleny, kterou jsem v klidu a neunaven s ní "prošel".
Dana Puchalská
25.10.2021 18:02
Álo, opět krásný výlet a ještě navíc doplněný krásnými fotkami. Děkuju.
Marie Bartošová
25.10.2021 13:08
Aleno, jako bych se tam toulala s Tebou! A líbilo by se mi to, ale takhle to mám pohodlnější ... Díky.
Anna Potůčková
24.10.2021 14:05
Moc hezký článek o kousku naší krásné země. Zcela určitě to byl i dle fotografií moc prima výlet a my co jsme tam nebyli, tak jej můžeme projít alespon virtuálně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA