FOTO: Anna Čípová
Mrazivá rána
21. 10. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
27.10.2021 20:36
Kouzelná podívaná! Parádní fotky! Takové záběry mám moc ráda. Také přeji dobré světlo a hodně radosti s foťákem v ruce. :-)
Lidmila Nejedlá
25.10.2021 11:10
Aničko, na tvé fotografie se vždy ráda dívám. I když jsou tyto mrazivé, potěší oko a zahřejí vzpomínkou, že tě znám.
Soňa Prachfeldová
23.10.2021 18:32
Kouzelné , takový mrazík tu ještě nebyl, ten umí vytvořit krásy a Anička ztvární do věčné podoby.
Anna Čípová
22.10.2021 20:53
Děkuji za komentáře a jsem ráda, že se fotografie líbí. Už se těším, až bude zase pocukrováno.
Naděžda Špásová
22.10.2021 14:44
Já se přiznám, že z podzimu miluji jen jeho barvy, jinak ho nemusím, i když letos se chová docela sympaticky. Fotky jsou super. :-)
Eliška Murasová
21.10.2021 19:37
Andulko, za kuropění vstát a jít do zimy, to neumím. A Ty nejenže vyrazíš, ale dokonce jásáš. A já teď jásám při prohlížení Tvých fotek, děkuji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA