Fotoreportáž - "Noc s fotografem" Jindřichem Štreitem na zámku v Holešově
Foto: autorka

Fotoreportáž - "Noc s fotografem" Jindřichem Štreitem na zámku v Holešově

16. 10. 2021

Prostory našeho holešovského zámku už několik let přímo lákají k uspořádávání výstav malířských nebo fotografických děl. Tentokrát u nás vystavoval známý umělec - fotograf Jindřich Štreit.

Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Majko, díky tobě vidím poprvé barevné fotografie od pana Štreita. Oceňuji tvoji odvahu k focení za tak mizerných světelných podmínek.
Soňa Prachfeldová
Tak to byl určitě krásný zážitek na vernisáži .
Alena Tollarová
Se zájmem jsem si prohlédla zajímavé fotografe ze zajímavé výstavy. Fotit za světel baterky bych si netroufla, o to víc oceňuji, jak se Ti fotky povedly. U nás vídám běžně na ulici mongolské rodinky s dětmi, ale fotit je bych si taky netroufla :)
Martina Růžičková
Díky za reportáž z výstavy. Musel to být úžasný zážitek.
Eva Mužíková
Povedené. Prohlédla jsem si hned dvakrát.
Irena Drob
Maru, máte za sebou další krásný zážitek, noční prohlídka fotek s výkladem byla jistě hodně nevšední.
Elena Valeriánová
Maruško, děkuji. Pěkné přiblížení výstavy formou fotoreportáže. To já bych na tu výstavu šla velmi ráda. Jednou jsme jeli s manželem na jeho výstavu velkoformátových fotek do Rapotína, bylo to úžasné. Fotky se týkaly života na venkově a především církevního života. Při zpáteční cestě do nás nabouralo jiné auto. Podruhé jsem byla na jeho výstavě v evangelickém kostele v Jeseníku. Tam jsem si koupila jeho knihu BRÁNA NADĚJE. V knize jsou právě fotky s církevní tématikou a s tématikou z venkovského života. Úžasné fotky. V článku jsi mohla uvést, kdy je výstava otevřena, pokud to víš.
Eliška Murasová
Maruško, děkuji za přiblížení zajímavé výstavy. Už jsem viděla dokument o Jindřichu Štreitovi, ale naživo je to jiné. Škoda, málem jsem tam byla s Tebou.
Daniela Řeřichová
Maruško, velice děkuji za zprostředkování dojmů z pozoruhodné výstavy pozoruhodného člověka. J. Štreit je žijící legendou, zabývá se hlavně sociálními, nelíbivými tématy. Je mimořádně činný, má na svém kontě stovky výstav a jeho kniha Kde domov můj získala 1. cenu v evropské soutěži Nejkrásnější kniha v roce 2017. Zdá se, že město Holešov podporuje společensky významné projekty a já ti gratuluji, že můžeš být u toho. Snímky jsou výstižné.
Marie Seitlová
Zajímavý článek o p. Štreitovi, je to vynikající fotograf žijící pod hradem Sovinec. I tam jsem viděla jeho nádhernou výstavu. Maruško děkuji za tvou pěknou fotoreportáž.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%