Jeruzalém. Zeď nářků s Chrámovou horou. Foto: autor
Mnohotvárná tvář starověkého světa
14. 10. 2021Předkládám zde úvodní část své poslední knihy o proměnách starověkých společností. Text je ještě pouze rozpracovaný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
19.12.2021 16:20
Velmi se zajímám o historii dávných civilizací, tak jsem si se zájmem přečetla i ukázku z vaší připravované knihy. Stále se objevují nové a nové poznatky. Co se týká náboženství - já nemám ráda tu druhou, vámi popisovanou část, a sice co všechno byli lidé schopni provádět v jeho jménu ! A pak také ten fakt, že sloužilo vlastně k ovládání lidí, vymývání mozků.
Zuzana Pivcová
15.10.2021 18:59
Náboženství, ať už kterékoliv, vedlo lidi k tomu, aby žili v bázni Boží. My ale máme s Bohem nebo s Vesmírem vztah láskyplný a nemám důvod se ho obávat za to, že nějak hřeším či nežiji podle přikázání. To se ale netýká Vaší vysoce zájímavé a hodně odborné knihy. Já jsem v tomhle laik.
Jan Zelenka
15.10.2021 12:24
Děvčata, děkuji vám za návštěvu a přání. Bylo mi jasné, že o takový článek bude minimální zájem. Íčko je tematicky někde jinde.
Martina Růžičková
15.10.2021 08:54
Kniha začíná velice zajímavě. Držím jí palce, aby po dokončení našla hodně čtenářů.
Naděžda Špásová
14.10.2021 14:37
Jendo, tak ať se knize daří, mám ráda dokumenty o historii lidstva, nemusím některá náboženství.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA