Pavel Hajn na módní přehlídce v pražském Radotíně. FOTO:Petr Buček
S kůží na trh. Pavel Hajn vyrábí se svou rodinou přes třicet let luxusní koženou galanterii
14. 10. 2021Tradice rodinné firmy Hajn sahá až do roku 1905. Dědové současného majitele Pavla Hajna byli švec a koželuh, jeho tatínek František získal tovaryšský list v oboru brašnářském a ozdobnickém. Čtvrtou generaci rodinného klanu dnes zastupuje dcera Veronika.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elen Zajíčková
20.10.2021 11:10
Jsem šťastná, že jsem tuto firmu náhodně objevila a že jsem ji oslovila. Dostalo se nám takové přízně ze strany celé rodiny Hajnových! Tak úžasné, skromné a charismatické lidi člověk nepotkává denně. Jejich dcerka, autorka těch krásných vzorů , byla prvním členem rodiny, s kterým jsem komunikovala. A když přivedla rodiče, pochopila jsem, po kom je tak milá a příjemná. Je fajn, že kromě pracovitosti a píle zdědila po rodičích i tu jejich pokoru, která je tak dech beroucí. Přitom je to mladá dáma, která se stará o nápady a obchod. Ale dělá to s příjemností, lehkostí a s použitím rozumu. Žádná dravost a agresivita, zdůrazňování důležitosti, kladení podmínek.
Vzácní to lidé, přeji jen, aby firma dál vydržela a prosperovala.
Svatava Páleníková
17.10.2021 07:54
Krásné kabelky, je vidět, že jsou vyrobeny s láskou. A souhlasím, měla by se více podporovat kvalitní česká výroba.
Eva Mužíková
14.10.2021 22:37
Také takové lidi obdivuji a moc jim fandím. Nežli došli až sem, muselo to stát hodně úsilí, zklamání a peněz. Díky za článek Honzo.
Helena Štěpánková
14.10.2021 12:45
Fandím takovým pracovitým lidem, kteří pokračují v rodinné tradici a z práce, kterou milují, dokázali vybudovat prosperující firmu. Tak ať se vám i nadále daří a vaše výrobky těší mnoho zákazníků!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA