Foto autorka
Na březích Sázavy - Zlaté řeky
13. 10. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.10.2021 10:43
Nádherné opěvování přírody, slovem i obrazem. Sázavu neznám, ale jednou jsem ve Stvořidlech byla a po březích jsem s Olinkou chodila bosky. Kdo miluje přírodu, neustále se do ní vrací.
Martina Růžičková
15.10.2021 08:33
Moc hezky jste o mé oblíbené řece napsala a přidala krásné podzimní fotky :-). Jako malá jsem jezdívala do Českého Šternberka. V Sázavě jsme se koupali, děda tam chodil na ryby. Mám na to krásné vzpomínky. S manželem několikrát ročně procházíme Posázavskou stezku z Kamenného přívozu do Pikovic. Nejčastěji na jaře, když na stráních kolem řeky kvetou podléšky, a na podzim, když se zlaté listí odráží na hladině. Letos jsme podzimní výlet ještě nestihli, musíme to napravit co nejdříve.
Jan Zelenka
14.10.2021 23:24
Posázavskou stezku jsem si kdysi prošel celou a když jsem podnikal, často jsem do Posázaví jezdil. Byla to vždy pohoda. Krásné fotky!
Jana Hošková
14.10.2021 17:50
Jestli máte, Evi, na mysli tou chlupatou potvůrkou to, co plavalo směrem ke mně v řece a já nejdřív myslela (bez brýlí), že je to pes, tak jsem to samozřejmě ihned vyfotila, a to dokonce 3x. Ale protože jsem pospíchala, klepala se mi trochu ruka a potvůrce vykukovala jen část hlavy a kus ocasu, takže když jsem chtěla fotku zvětšit, rozmazala se ještě víc. Zkusím ji dát do foto dne, abyste viděli, že si nic nevymýšlím :-))
Alena Vávrová
13.10.2021 18:26
A vlastně ještě kolem Zruče n. S., tam jsem byli před lety na dovolené zase my.
Alena Vávrová
13.10.2021 18:23
Fotky zachycují nádhernou scenérii a jak jsem četla místopis v článku, vybavila se mi písnička Babička Méry. Sázava je nádherná řeka, ale znám jí jen kousek kolem ŽdnS. Dík za sdílení.
Vladislava Dejmková
13.10.2021 17:53
Sázavu moc neznám, ale na podzimních fotkách vypadá krásně zlatě. Řeky mám ráda, toulám se podél nich a poslouchám, co vyprávějí.
Dana Puchalská
13.10.2021 17:23
Mám víc než ráda každou krajinu,kde je buď rybník nebo jezero. Ale přiznám se,že
ř e k y jsou u mně na prvním místě. Děkuju za moc hezký článek a krásnou galerii fotografií.
Eva Mužíková
13.10.2021 16:02
Jani, musela to být příjemná procházka. Podzim sice ještě neobarvil všechny listy, přesto jsou Tvé fotky parádní. Kdepak je ta chlupatá potvůrka???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA