Labský motiv. Foto autor
Noční zamyšlení
11. 10. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
11.10.2021 15:31
Jendo, já sice spím celkem dobře, ale vždycky než usnu, se mi v hlavě honí vzpomínky na to, co bylo kdysi. Měla jsem štěstí na hajzlíky, tak si vždycky řeknu, jak jsem byla blbá a usnu. Tobě i Věrce přeji krásné a dlouhé přátelství. :-)
Anna Potůčková
11.10.2021 14:57
Moc hezky napsané, je z toho krásný článek. Slov opravdu netřeba, fotografie to řeknou za ně. Skutečně Vy dva jste si sedli a je to jen a jen dobře.
Zuzana Pivcová
11.10.2021 14:00
Moc hezké. Ani nevíte, jak moc vám přeji, že jste se takhle našli, vy dva. V jakékoliv podobě.
Jana Šenbergerová
11.10.2021 13:59
Také nepotřebuji popisky, teď spíše to "miserere", ať mi ten brufen zabere.
Jana Kollinová
11.10.2021 11:40
Ještě doplním. Když jsem viděla fotografii J.Z. okamžitě se mi vybavila otázka: "a co ty na to?" Odpověď v příspěvku níže. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA