Ilustrační foto: Pixabay
Velká pardubická a já
10. 10. 2021Začátkem října se mi stala taková zvláštní věc. Pochutnávala jsem si na výborném hroznovém víně, na kterém v podzimním období docela ujíždím. Ráda si ho kupuji tam, kde mají hrozny co nejčerstvější, aby každá kulička v ústech pěkně křupla a následně se rozlila ta líbezná chuť na jazyku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
7.11.2021 18:35
Na Velkou Pardubickou se ráda dívám, ale vždycky mi vadí zranění a úmrtí koní. Myslím, že je dobře, že dochází k úpravám trati. Šokovalo mě, když 12.10.2020 zahynul kůň Sottovento ze stáje bývalého žokeje Váni a on pak řekl: "Je to na hovno, když přijdeš o takový materiál.“
Jana Jurečková
14.10.2021 18:35
Krásný příběh. Děkuji Vám. Já se pravidelně nedívám na Velkou pardubickou. Znala jsem ale pana Váňu a Železníka. Pocházím ze Světlé Hory.
Martina Růžičková
12.10.2021 21:00
Hezké vzpomínání na Velkou pardubickou. Až na ten malér s hrozny!
František Matoušek
12.10.2021 11:20
Shodou okolností jsem při sledování letošní Velké pardubické uždiboval kuličky hroznového vína sedíce ve svém křesle v obýváku. Víno bylo řádně umyto, tak se naše Velká obešla bez následků.Prima článek.
Marie Seitlová
11.10.2021 10:21
Zajímavý článek s hroznovým vínem a s dostihy. Velkou pardubickou mám ráda, každoročně se koukám a jednou jsem byla i v Pardubicích. Bylo to zajímavé, ale v televizi se vidí celý závod a na závodišti jen část. Ale tam byla zase ta zavodní atmosféra a předvádění koní, no úžasně. Tak zase za rok.
Daniela Řeřichová
10.10.2021 21:53
Vlaďko, děkuji za hezkou vzpomínku. Já nemám Velkou pardubickou spojenou s vínem, ale s mým tatínkem-hippologem, který byl v chovatelství plnokrevníků uznávaným odborníkem. Jako děti jsme pravidelně trávily neděle ve Velké Chuchli a jednou za rok v Pardubicích. Ale čeho je moc, toho je příliš, takže v dospělosti mě už dostihy tolik nezajímaly.
Alena Vávrová
10.10.2021 20:49
To už musí být pádný důvod, když se na přenos z Velké pardubické nedívám. Letos to vyšlo. Vzala jsem si k televizi práci - krájení jablek. Také jsem byla moc ráda, že hrozivě vypadající pády skončily pro jezdce i koně dobře - i když bilance z 18 koní jen polovina v cíli - nic moc. Atmosféra slavného dostihového dne byla díky krásnému počasí fantastická.
Anna Potůčková
10.10.2021 17:20
Moc hezký článek, letos jsem se na Velkou pardubickou nedívala, sleduji ČT24 ohledně voleb.
Dana Puchalská
10.10.2021 17:08
Můj favorit byl Evžen. Ale prostě zvítězil lepší. Ano,dostih byl pěkný a je dobře, že se nikomu z těch 9 jezdců i koní nic nestalo.
Vladislava Dejmková
10.10.2021 16:25
Tak Velká pardubická právě skončila. Všechny koně i jezdci jsou v pořádku. Z 18 koní dojelo do cíle jen 9. Pŕekvapivě vyhrál 23 letý Pavel Složil mladší s koněm Talent ze malé stáje Kabelkových z Vápenného Podola. Závod byl tentokrát moc pěkný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA