Velká pardubická a já
Ilustrační foto: Pixabay

Velká pardubická a já

10. 10. 2021

Začátkem října se mi stala taková zvláštní věc. Pochutnávala jsem si na výborném hroznovém víně, na kterém v podzimním období docela ujíždím. Ráda si ho kupuji tam, kde mají hrozny co nejčerstvější, aby každá kulička v ústech pěkně křupla a následně se rozlila ta líbezná chuť na jazyku.

Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(4.8 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Vlaďko, Tvůj článek vyšel dnes,což je aktuální. Já teď sedím doma v pohodlí a koukám na televizi,kde je skoro celý den přímý přenos z Pardubic. Jsem ráda,že se mohu na Velkou pardubickou dívat. Koně mám ráda od mala.
Zuzana Pivcová
Dříve jsem se také dívala, ale od té doby, co jsem se trochu pokoušela jezdit na koni, jsem to zkrátka psychicky nezvládla, takže dodnes se nedívám.
Jana Šenbergerová
Moc pěkně zpracovaná vzpomínka. Hroznové víno mám moc ráda a v této době si ho také neodpustím. Nikdy bych ho ale nejedla neumyté. Na Velkou pardubickou v televizi se také už léta dívám. Snažení koní i žokejů pořádně zvedne hladinu adrenalinu, a to nejsem nijak zainteresována na vítězství.
Naděžda Špásová
Na VP se každoročně díváme už spoustu let, díky dceři koňařce. Pardubice trochu znám, jezdila jsem tam na porady, když jsem pracovala v ČSOB Pojišťovně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%