Ilustrační foto: Pixabay
Velká pardubická a já
10. 10. 2021Začátkem října se mi stala taková zvláštní věc. Pochutnávala jsem si na výborném hroznovém víně, na kterém v podzimním období docela ujíždím. Ráda si ho kupuji tam, kde mají hrozny co nejčerstvější, aby každá kulička v ústech pěkně křupla a následně se rozlila ta líbezná chuť na jazyku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
10.10.2021 14:51
Vlaďko, Tvůj článek vyšel dnes,což je aktuální. Já teď sedím doma v pohodlí a koukám na televizi,kde je skoro celý den přímý přenos z Pardubic. Jsem ráda,že se mohu na Velkou pardubickou dívat. Koně mám ráda od mala.
Zuzana Pivcová
10.10.2021 13:25
Dříve jsem se také dívala, ale od té doby, co jsem se trochu pokoušela jezdit na koni, jsem to zkrátka psychicky nezvládla, takže dodnes se nedívám.
Jana Šenbergerová
10.10.2021 13:23
Moc pěkně zpracovaná vzpomínka. Hroznové víno mám moc ráda a v této době si ho také neodpustím. Nikdy bych ho ale nejedla neumyté. Na Velkou pardubickou v televizi se také už léta dívám. Snažení koní i žokejů pořádně zvedne hladinu adrenalinu, a to nejsem nijak zainteresována na vítězství.
Naděžda Špásová
10.10.2021 13:15
Na VP se každoročně díváme už spoustu let, díky dceři koňařce. Pardubice trochu znám, jezdila jsem tam na porady, když jsem pracovala v ČSOB Pojišťovně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA