Foto: autorka
Na svatého Václava, v den české státnosti
6. 10. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
8.10.2021 23:10
Jsem vděčná, že jsem se na tato, pro mne takřka kultovní místa, mohla ještě jednou podívat s tebou, Radkem a íčkem a ráda si to připomněla i na fotkách.
Jindra Hubačová
7.10.2021 09:49
Děkuji za hezkou procházku mým rodným Českým rájem a krásné fotky blízkých míst. Také chválím pěkné vzpomínkové fotky. Děkuji , je to inspirace pro jaro nebo to stihnu ještě nyní ?
Eliška Murasová
6.10.2021 20:45
Jitko,díky za nabídku, kdybych se chystala, tak využiju. Můj muž už ale nechce tak daleko jezdit, takže ...
Jitka Caklová
6.10.2021 19:03
Eliško, pokud budete chtít do Českého ráje zavítat, ráda vám udělám průvodce :-)
Jitka Caklová
6.10.2021 17:30
... a co se týká interpretky písně, nevím, pro mě není důležité kdo zpívá, nýbrž co zpívá, tedy obsah.
Jitka Caklová
6.10.2021 16:47
Ivano, Tvoje "rušení" je jen Tvoje věc, ve Tvé hlavě a mě do toho netahej. Co pamatuji vždycky jsi proti mě měla výhrady. Osobní důvody jsou svým charakterem zase jen osobní důvody, nic víc v tom nehledej a "nekal zbytečně vodu". :-) :-)
Eliška Murasová
6.10.2021 16:12
Jitko, je obdivuhodné, jaký terén jsi zvládla na koloběžce. Nikdy jsem v těch místech nebyla, krásný kraj. Díky za sdílení.
Jitka Caklová
6.10.2021 16:03
Milá Jano, díky za příspěvek. Dobří lidé ještě žijí a mám zkušenost, že přibývají, jen nejsou tak slyšet, jako ti haštěřiví a věčně nespokojení. :-)
Jana Šenbergerová
6.10.2021 14:53
A já musím připomenout, že jsi nás těmi končinami povozila autem, když jsme tam byli na jaře v roce 2018 "se školou". Vyzvedla jsi nás u Hrubé Skály, projeli jsme kolem Trosek, Drábských světniček až ke Krásné vyhlídce a dokonce jsme díky tobě stihli i Mnichovo Hradiště. Tvá duchapřítomnost a rychlost nám umožnila na poslední chvíli i prohlídku zámku. Strávili jsme tak nejen hezký den, ale byli i plni zážitků v něm. Ještě jednou díky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA