Město na skalním ostrohu
FOTO: Vladislava Dejmková

Město na skalním ostrohu

7. 10. 2021

Měst na skále je v naší zemi samozřejmě víc. Tak upřesňuji, že jde o Nové Město nad Metují. Leží ve Východních Čechách v podhůří Orlických hor mezi Náchodem a Dobruškou. A také nedaleko od vodní nádrže Rozkoš.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Nádherné renesanční město. Byli jsme tam dvakrát se ženou, po druhé už byla nemocná, ale zvládla to. krásné fotky mi vše připomněly.
Věra Ježková
Moc hezké. Nebyla jsem tam. Děkuji.
Eliška Murasová
Krásné město, kde je toho opravdu k viděni až až. Měšťanské domy, nadherný dřevěný Jurkovičův most, zámek a ... fotky i výklad perfektní.
Marie Novotná
Nádherné město. Na fotkách je to,co jsem ještě neviděla. Asi se tam budu muset zase podívat.Díky za připomenutí.
Alena Vávrová
V tomto krásném městě jsem jako milovnice vých.českého kraje byla mnohokrát, naposledy s kamarádkou Růžou M. z Dobrušky. A doufám, že se tam ještě někdy znovu podívám. Dík za sdílení aktuálních fotek.
Naděžda Špásová
Podle fotek je to moc hezké město, nikdy jsem tam nebyla.
Zdenka Soukupová
Nádhera! Článek i město.
Anna Potůčková
Moc hezký článek. Město neznám, nikdy jsem tam nebyla, tak alespon slovem a obrázky o něm něco vím. Fotografie jsou moc hezké
Libor Farský
Nádherný článeček, ukládám si a moc děkuji.
Alena Tollarová
Nové Město nad Metují mě při naší dovolené v roce 2018 očarovalo tak, že jsem okamžitě prohlásila, že tady bych chtěla bydlet. A také jsem tenkrát pro íčko o něm napsala (https://www.i60.cz/clanek/detail/19923/muj-prazdninovy-tip-po-stopach-dusana-jurkovice-do-noveho-mesta-nad-metuji). Krásné město, kam se určitě ještě vrátím a teď Ti děkuji za krásnou připomínku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%