Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
16.10.2021 23:45
Moc hezké fotky. Na Střižák jsme občas chodili " za školu", když jsem v Ústí studovala.
Jitka Hašková
5.10.2021 10:40
Díky za krásnou, podzimní procházku
Soňa Prachfeldová
4.10.2021 21:32
Přírodu nic nenahradí a když vidím tu krásu i na fotkách, tak si říkám, že je nás mnoho co milují přírodu. A když si v ní poletujeme s foťáky nemá to chybu.
Dana Puchalská
4.10.2021 17:59
Krásné fotky. A okna? Ty přeci na rozdíl od přírody počkají,ne?
Zuzana Pivcová
4.10.2021 16:29
Naďo, když jsem chodila k jedné paní doktorce na "napravování", vždy mi kladla na srdce tři dny po zákroku žádná námaha, žádné nošení těžkých břemen. Jenže to jsem ještě pracovala v archivu a těžké krabice s dokumentací za mě nikdo z vysokých regálů nesundal. Ale Tvůj výlet byl rozhodně moc hezký a Tvé typické fotky mohou po zpřístupnění íčka konečně slavit úspěch.
Věra Ježková
3.10.2021 06:59
Naďo, krása. Máš mé sympatie – i co se ne/mytí oken týká. :-)
Eva Mužíková
2.10.2021 19:18
Ano, Ty Tvoje mraky jsou vždy velmi koukatelné. Každý z nás má jakýsi svůj "rukopis", Tvůj je zabarven do modra.
ivana kosťunová
2.10.2021 18:17
A opět se nám tu zamodralo :))
Alena Vávrová
2.10.2021 12:52
Jj, i u nás byly pohádkové mraky, já jim říkám duchňáky. Ale neměla jsem to štěstí fotit jako ty (jako vždy, jako o život - paráda!). Před týdnem u jezera ještě nebyly vidět na vegetaci velké známky podzimu, ale bude stačit jeden šedivák...
Elena Valeriánová
2.10.2021 10:57
Denně žasnu nad proměnami přírody, každý den je to jiné. Tam se zabarví celá větev s listím, jinde zas jen pár lístečků. Plody dozrávají a semínka vypadávají. Ten den, který máš na fotkách, byly u nás taky takové nádherné mraky, až se tají dech. Mraky jsou prostě tvoje parketa!
Načíst starší příspěvky