Moje aktivní léto: Carpe diem s překvapením rok „poté“,  aneb, všechno zlé je pro něco dobré.
FOTO: Jitka Caklová

Moje aktivní léto: Carpe diem s překvapením rok „poté“, aneb, všechno zlé je pro něco dobré.

28. 9. 2021
Můj příběh Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(4.9 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
... :-) :-) a vo tom to je, každý za svý na svý a tak je to i se zdravím :-)
Hana Řezáčová
Paní Caklová, 12:16 - jistě to každému jedno je :-) Moje záclony, vaše záclony - prkotiny, hlavně ať jsme zdraví ...
Jitka Caklová
Paní Řezáčová 28.9.2021 10:23 Každá máme svůj život. A jen tak mezi námi - já jsem záclony nezrušila, zatím dobře slouží jako mimikri pro ještě stále neumytá okna a KAŽDÉMU to může být jedno :-)
Jitka Caklová
... a jak jsem napsala v článku, svoje zdraví mám ve své mysli, bez ohledu na to jestli mi ho někdo přeje, drží palce, nebo pěsti a když se dostanu do srabu, tak také vím, že je to jen moje zásluha a ne každého.
Jitka Caklová
Právě proto, že mám svůj život, nepíši o každém, ale napsala jsem pouze svůj příběh, svoji zkušenost, která je nepřenositelná.
Hana Řezáčová
Každý z nás žije svůj život ... V mládí se samozřejmě, pokud byly děti, žily tak trochu i životy jejich, žil se i život pracovní atd. ... V našem věku je mnohé jednodušší, máme méně starostí, máme zkušenosti, různá životní poznání, prožili jsme dobré i někdy hodně zlého a pokud jsme to všechno přestáli, tak je to jak píše paní Soňa - je třeba vážit si svých dnů a těšit se z nich ... Došli jsme s prožitými radostmi a hlavně strastmi k poznání, že "když nejde o život, jde o h ...." :-) Jsme prostě na stará kolena moudřejší :-)
Martina Růžičková
Přeji zdraví a spoustu příjemně a podle vlastních představ využitých dní. :-)
Jitka Caklová
"Implementace je proces uskutečňování teoreticky stanovené myšlenky nebo projektu za účelem jejího dalšího použití. Implementaci předchází analýza zadání, plánování postupu a očekávaných výsledků. Nesoulad mezi předpokladem a skutečností může být způsoben chybou implementace nebo CHYBOU samotné metody.", tolik citace. Dnes už vím, kde se stala chyba. Dokud jsem žila ve starých vzorcích, tedy lépe řečeno v iluzích tipu, že "každý člověk ...................bla bla bla.",které mi byly implenovány během života, nežila jsem svůj život. Až po setkání se svojí Duší, z 30. na 31. srpna jsem pochopila, že ještě není pozdě a začala žít SVŮJ život, ten opravdový, přestože vím, že ne každému se mé poznání líbí. Ale i o tom je život :-)
Soňa Prachfeldová
Každý člověk a zejména ve starším věku se chce těšit z tělesného a duševního zdraví. Když onemocní a uzdraví se, pak teprve si váží svých dnů a může se z nich těšit. Nikdo nevíme na jak dlouho. Jsme tu jen chvíli. Ať slouží zdraví Jitko. Jizera je krásná řeka.
Hana Lancová
Nadpisu z mého posledního článku jsi dala zcela nový obsah. Paráda! Zdraví je velmi důležíté a člověk musí myslet i na sebe. Povinnosti neutečou. "o)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%