Moje aktivní léto: Carpe diem s překvapením rok „poté“,  aneb, všechno zlé je pro něco dobré.
FOTO: Jitka Caklová

Moje aktivní léto: Carpe diem s překvapením rok „poté“, aneb, všechno zlé je pro něco dobré.

28. 9. 2021
Můj příběh Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(4.9 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
A dobře děláš. Vždyť víš, co si neuděláš, nemáš. Všechno, co jsme ochotni a schopni pro sebe udělat, se dříve nebo později zúročí. Bohatství má různé podoby. Hlavně vytrvej. já uhnula z cesty a teď za to tvrdě platím.
Zuzana Pivcová
Uzdravení, na kterém máš asi hlavní podíl Ty sama, Ti ze srdce přeji. Sama jsem o sobě v posledních skoro dvou letech zde taky nemluvila. I já jsem přesvědčená, že co mě postihlo, mělo pro mě velký význam. Naučit se na sobě nejprve to, s čím mohu být případně později nápomocná někomu dalšímu. Přeji Ti klid i aktivity, podle toho, jak si sama přeješ.
Jitka Hašková
Jitko, jsi šikovná a zasloužíš si obdiv. Ten můj máš.
Hana Řezáčová
Paní Caklová, ať vám vydrží zdraví a obdivuhodná kondice nejméně do stovky! A mezi námi - záclony jsem před léty zrušila, na parapetech máme různé pičičandy :-) - je to hezké a je plno světla (a já mám o práci míň) ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%